Τάκης Μπουγάς: Το σπαρακτικό «αντίο» από την Άννα Φόνσου

19:54 - 02/11/2021

Η Άννα Φόνσου αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση τον πρώην σύζυγο της Τάκη Μπουγά.Η Άννα Φόνσου μέσω των social media είπε το δικό της «αντίο» στον πρώην σύζυγο της Τάκη Μπουγά, που έφυγε από την ζωή. Έτσι, μέσω του λογαριασμού «Actors House - Το σπίτι του ηθοποιού», με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, έγραψε το εξής: «ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΟΥ . Έφυγες αγάπη μου 01/11/2021, 7 παρά 5. Από τις τελευταίες φορές που σε έβλεπα στο Ιατρικό Κέντρο. Σεπτέμβρης. Εσύ άρρωστος…… όχι ήταν ψέμα…. Με κοίταγες , μου μίλαγες με εκείνη την αγάπη που δεν έχω συναντήσει ποτέ και που κανείς δεν μπορεί να μου ξαναδώσει. Δύο μήνες περάσαν κι έφυγες…. Ότι μου είπε ο καταραμένος ο γιατρός. Μωρό μου, μου είπες, θα γίνω κα

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά