Big Brother: Δύσκολες ώρες για τον Ισίδωρο – Ενημερώθηκε ότι έφυγε από τη ζωή δικός του άνθρωπος

01:38 - 03/11/2021

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του και δη μέσα στο σπίτι του Big Brother έζησε ο Ισίδωρος, ο οποίος έμαθε ξαφνικά ότι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Big Brother: Δύσκολες ώρες για τον Ισίδωρο – Ενημερώθηκε ότι έφυγε από τη ζωή δικός του άνθρωπος

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother: Δύσκολες ώρες για τον Ισίδωρο, πέθανε ο παππούς του

Ο «Μεγάλος Αδερφός» ανακοίνωσε στον παίκτη τον θάνατο του αγαπημένου του παππού

Διαβάστε το στο

Big Brother: Τραγικά νέα για τον Ισίδωρο – Ενημερώθηκε ότι έφυγε από τη ζωή δικός του άνθρωπος

Μία πολύ δύσκολη, άσχημη και τραγική μέρα και από τις πιο δυσβάσταχτες στιγμές της ζωής του – και μάλιστα κλήθηκε να την αντιμετωπίσει μέσα στο σπίτι του Big Brother – έζησε ο Ισίδωρος, ο οποίος στο επεισόδιο που παίχτηκε χθες Τρίτη (02/11) ενημερώθηκε ότι έφυγε από τη ζωή του ο αγαπημένος του παππούς. Ο παίκτης κλήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και του δόθηκε ένα τηλέφωνο, στο οποίο συνομίλησε με τη μητέρα του, η οποία του μετέφερε το δυσάρεστο γεγονός. «Επικοινώνησε νωρίτερα η μητέρα μου μαζί μου για να με ενημερώσει για το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί. Το να χάσω έναν δικό μου άνθρωπο, όσο εγώ είμαι εδώ. Έχασα τον παππού μου, τον πατέρα της μητέρας μου. Τον άν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δύσκολες ώρες για τον Ισίδωρο στο Big Brother - Έφυγε από τη ζωή ο παππούς του

Ο Ισίδωρος Δούνης ενημερώθηκε χθες πως έφυγε από τη ζωή ο παππούς του. Ο ίδιος μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και εκεί η μητέρα του επικοινώνησε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη