Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 40χρονη έγκυος νοσηλεύτρια στη Λάρισα

12:28 - 03/11/2021

Αρνείται να κάνει το εμβόλιο

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοροναϊός: Διασωληνώθηκε ανεμβολίαστη έγκυος στη Λάρισα-Είναι νοσηλεύτρια

Διαβάστε το στο

Κορονοϊός – Λάρισα: Διασωληνώθηκε 40χρονη έγκυος νοσηλεύτρια

«Μάχη» με τον κορονοϊό δίνει μια 40χρονη νοσηλεύτρια στην Λάρισα, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Η γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε διαθεσιμότητα επειδή αρνείται να κάνει το εμβόλιο, διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.  Η κατάσταση της υγείας της 40χρονης νοσηλεύτριας από την Λάρισα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, επιδεινώθηκε και οι γιατροί ... Περισσότερα To άρθρο Κορονοϊός – Λάρισα: Διασωληνώθηκε 40χρονη έγκυος νοσηλεύτρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε έγκυος νοσηλεύτρια στη Λάρισα – Δεν είχε εμβολιαστεί

Λάρισα: Μετά τον θάνατο της 38χρονης εγκύου που δεν είχε εμβολιαστεί στη Θεσσαλονίκη, έρχεται άλλη μια περίπτωση μίας νοσηλεύτριας στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, που είναι έγκυος, δεν έχει εμβολιαστεί και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η γυναίκα, βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, επειδή αρνείται να κάνει το εμβόλιο, διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η κατάσταση της […] The post Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε έγκυος νοσηλεύτρια στη Λάρισα – Δεν είχε εμβολιαστεί appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Κορονοϊός – Λάρισα: Διασωληνώθηκε 40χρονη έγκυος νοσηλεύτρια

«Μάχη» με τον κορονοϊό δίνει μια 40χρονη νοσηλεύτρια στην Λάρισα, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Η γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε διαθεσιμότητα επειδή αρνείται να κάνει το εμβόλιο, διανύει τον 6ο μήνα της...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κορονοϊός – Λάρισα: Διασωληνώθηκε 40χρονη έγκυος νοσηλεύτρια

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Διασωληνώθηκε ανεμβολίαστη έγκυος νοσηλεύτρια στη Λάρισα

Διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται έγκυος νοσηλεύτρια που δίνει «μάχη» με τον κορονοϊό.Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Λάρισας μια ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια που είναι έγκυος. Όπως αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος της ΠΟΕΔΗΝ: «Έγκυος συνάδελφος νοσηλεύτρια του αναισθησιολογικού τμήματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ανεμβολίαστη, ευρισκόμενη σε άδεια κύησης και όχι σε αναστολή, νοσηλεύεται από χθες στη ΜΕΘ κορονοϊού του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας. Να ευχηθούμε περαστικά στη συνάδελφο.»

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι