Λουτσέσκου: «Θέλω σαν τρελός την πρόκριση»
14:22 - 03/11/2021
Τα «χαρτιά» του για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη (4/11, 22:00), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League άνοιξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, την παραμονή του παιχνιδιού. Ο Ρουμάνος τεχνικός υπογράμμισε μεταξύ άλλων μίλησε για την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τους Δανούς, ενώ αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λουτσέσκου: «Θέλω σαν τρελός να προχωρήσουμε στην Ευρώπη»
O Ραζβάν Λουτσέσκου απέφυγε να χαρακτηρίσει ως «τελικό» την αυριανή αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη, ωστόσο όπως είπε η Ευρώπη παραμένει σημαντικός στόχος για τον ΠΑΟΚ
Διαβάστε το στο Λουτσέσκου: “Θέλω σαν τρελός να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται”
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Κοπεγχάγη υποστήριξε πως επιθυμία του ίδιου είναι να φτάσει με τον ΠΑΟΚ όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa Conference League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Πέμπτης (4/11, 22:00 COSMOTE TV, LIVE στο SPORT24) με την Κοπεγχάγη σημείωσε πως επιθυμία του […]
The post Λουτσέσκου: “Θέλω σαν τρελός να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΛουτσέσκου: «Θέλω σαν τρελός να προχωρήσω στο Conference League!»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτύπωσε την δίψα του ΠΑΟΚ για την διάκριση στο Conference League στη συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο του αυριανού αγώνα με Κοπεγχάγη.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΛουτσέσκου: «Δεν είναι τελικός, θέλω σαν τρελός να προχωρήσουμε»
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την αναμέτρηση της Πέμπτης (4/11) με αντίπαλο την Κοπεγχάγη στην Τούμπα, για το Europa Conference League. Εκτός για 2-3 εβδομάδες Αουγκούστο.
Διαβάστε το στο fosonline.grΛουτσέσκου – «Θέλω σαν… τρελός την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη και τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης και της πρώτης θέσης, αναφέρθηκε στην κατάσταση του ΠΑΟΚ, στους τραυματισμούς, αλλά και στις ανανεώσεις των συμβολαίων Τσιγγάρα και Μιχαηλίδη.
Διαβάστε το στο to10.gr