Τάσος Ξιαρχό: Ξέσπασε η μητέρα του στο Tlive – «Μου λένε, θα αποτελειώσουμε τον γιο σου»

16:14 - 03/11/2021

Πρώτο θέμα έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα ο Τάσος Ξιαρχό με τον σάλο που δημιούργησε στα social media με τα […] The post Τάσος Ξιαρχό: Ξέσπασε η μητέρα του στο Tlive – «Μου λένε, θα αποτελειώσουμε τον γιο σου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Ξιαρχό: Στέλνουν απειλητικά μηνύματα στην μητέρα του – «Θα αποτελειώσουμε τον γιο σου»

Αντιδράσεις προκάλεσε ο Τάσος Ξιαρχό έπειτα από την κίνηση του να χλευάσει μια άγνωστη προς εκείνον κοπέλα στα social media για την ενδυματολογική της επιλογή και το βάρος της. Πλήθος επωνύμων και μη, τάχθηκαν κατά του Τάσου Ξιαρχού και καταδίκασαν την κίνηση του. Η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό, κ. Μαρία, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται έπειτα από την μεγάλη κατανάλωση χαπιών που έκανε, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «T-Live» για το γιο της αλλά και τις απειλές που δέχεται πλέον. «Σας παρακαλώ… Μου στέλνουν μηνύματα πάρα πολύ άσχημα. Εχθές, ήμουν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Να σταματήσουν. Ξέρετε τι είναι να λένε σε μια μάνα ότι θα “αποτελειώσουμε το γιο σου;”. Ντροπή. Έκανε ένα λάθος. Π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τάσος Ξιαρχό: «Μου λένε ότι θα αποτελειώσουμε τον γιο σου», λέει η μητέρα του (Video)

«Έκανε ένα λάθος, ζητάω εγώ συγγνώμη από την κοπέλα, τον μάλωσα για το βίντεο», λέει η μητέρα του χορευτή.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Το ξέσπασμα της μάνας του Ξιαρχού – «Μου λένε πως θα αποτελειώσουν το παιδί μου»

13.2k Views by Nassos 3 Νοεμβρίου, 2021, 6:00 μμ inMedia OMG WTF Για την απόπειρα αυτοκτονίας του Τάσου Ξιαρχό αλλά και την ανάρτησή του στα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Το ξέσπασμα της μάνας του Ξιαρχού – «Μου λένε πως θα αποτελειώσουν το παιδί μου»

Διαβάστε το στο spoilers

Τάσος Ξιαρχό: Ξέσπασε η μητέρα του - «Μου λένε, θα τον αποτελειώσουμε»

"Ζητάω συγνώμη από την κοπέλα, χίλια συγνώμη, θέλω να την γνωρίσω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Τάσος Ξιαρχό: Το ξέσπασμα της μητέρας του – «Μου λένε, θα τον αποτελειώσουμε»

Το κάτι άλλο έχει επικρατήσει τα τελευταία 24ωρα με την περίπτωση του Τάσου Ξιαρχό. Το βίντεο που δημοσίευσε στα social media προκάλεσε κύμα αντιδράσεων σε όλους του χώρους. Το μεσημέρι της Τετάρτης, η μητέρα του χορευτή μίλησε ζωντανά στο T live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Μεταξύ άλλων είπε: «Tο προφίλ του Τάσου στα social media […] The post Τάσος Ξιαρχό: Το ξέσπασμα της μητέρας του – «Μου λένε, θα τον αποτελειώσουμε» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο