Κώστας Καραμανλής: Χθες το rapid test είχε βγει αρνητικό, σήμερα ένιωσα αδιαθεσία

18:16 - 03/11/2021

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, έπειτα από rapid test στο οποίο υποβλήθηκε. Μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο Κώστας Καραμανλής ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του. Αναλυτικά ο κ. Καραμανλής έγραψε: «Πάντα προτιμούσα πρώτα να μου λένε τα άσχημα νέα και μετά τα θετικά…Το κακό λοιπόν είναι ότι είμαι θετικός στον κορονοιό, το καλό όμως είναι ότι χάρις στον εμβολιασμό μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα περάσω αυτή την περιπέτεια χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. Χτες είχα κάνει rapid test, όπως σταθερά κάνω 2 φορές την εβδομάδα, το οποίο είχε βγει αρνητικό.Σήμερα, όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Καραμανλής: Χτες έκανα rapid test και ήταν αρνητικό, σήμερα ένιωσα αδιαθεσία

"Χτες είχα κάνει rapid test, όπως σταθερά κάνω 2 φορές την εβδομάδα, το οποίο είχε βγει αρνητικό", ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας