ΕΛ.ΑΣ: «Κάποια στιγμή οι μπαχαλάκηδες θα τρώνε ξύλο από τον κόσμο και εμείς θα τρέχουμε να τους σώσουμε»

12:11 - 23/12/2019

Θέση τόσο για τα όσα συνέβησαν στο ΑΤ Ομόνοιας με την γυναίκα ΑμΕΑ, αλλά και τα επεισόδια στο Μαρούσι πήρε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας. Ο κ. Μπαλάσκας τόνισε στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής» για το περιστατικό, με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα: «Μας ντροπιάζει όλους, αλλά εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ένορκη διοικητική εξέταση. Έχω μια ένσταση μόνο, για τον αξιωματικό της υπηρεσίας, ο οποίος δεν νομίζω ότι φταίει. Έχω την πληροφορία, μόνο για τον αξιωματικό υπηρεσίας, ο οποίος είναι τρεις ορόφους από πάνω, σε εσωτερικό γραφείο, ότι δεν είχε γνώση». Για τα επεισόδια στο Μαρούσι: «Είναι κοινή διαπίστωση ότι έχει αρχίσει να αντιστρέφεται το κλίμα. Θα την πατήσουν οι μπαχαλάκηδ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις