Γιώργος Παπανδρέου στο Ενώπιος Ενωπίω: «Δεν θέλω να πάρω καμία πολιτική ρεβάνς»

23:52 - 04/11/2021

Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για την οικογένεια του, τον παππού του Γεώργιο Παπανδρέου, τον πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου, την προσωπική και πολιτική του διαδρομή, τις επιτυχίες, τα λάθη, τα εμπόδια και τις δυσκολίες. «Ο Ανδρέας Παπανδρέου πάλεψε για την ανεξαρτησία της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Ανδρέα Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι «Απέναντι στον παππού μου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπανδρέου στο Ενώπιος Ενωπίω: «Λεφτά υπάρχουν»

Τι είπε στην ΑΝΤ1 – Τι ανέφερε για Τσίπρα, Σαμαρά – «Συντηρητικό κόμμα» ο ΣΥΡΙΖΑ, «πέταξε την ευκαιρία του» – Δήλωσε βέβαιος για την ενότητα του Κινηματος Αλλαγής, είτε κερδίσει, είτε χάσει στην εκλογή ηγεσίας – Επέμεινε ότι «λεφτά υπάρχουν», αν καταπολεμηθεί η διαφθορά και η γραφειοκρατία – Είπε ότι θα στήριζε την Φώφη Γεννηματά, […] The post Γιώργος Παπανδρέου στο Ενώπιος Ενωπίω: «Λεφτά υπάρχουν» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Γιώργος Παπανδρέου στον ΑΝΤ1: Θέλω να προσφέρω στην παράταξη

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου δεσμεύτηκε κατά την συνέντευξη που παραχώρησε, ότι σε περίπτωση που δεν κερδίσει θα παραμένει στη…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιώργος Παπανδρέου στο «Ενώπιος Ενωπίω»: Δεν θέλω να πάρω καμία ρεβάνς – Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου. Εκανε λόγο για ένα «συντηρητικό κόμμα», στο οποίο «δόθηκε η ευκαιρία», αλλά την οποία πέταξε συμμαχώντας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, προσθέτοντας ότι η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση συγκάλυψε τις ευθύνες της... The post Γιώργος Παπανδρέου στο «Ενώπιος Ενωπίω»: Δεν θέλω να πάρω καμία ρεβάνς – Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιώργος Παπανδρέου: «Θέλω να προσφέρω στην παράταξη»

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου δεσμεύτηκε κατά την συνέντευξη που παραχώρησε, ότι σε περίπτωση που δεν κερδίσει θα παραμένει στη παράταξη Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας χθες Πέμπτη το βράδυ στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, επανέλαβε ότι με την διεκδίκηση της ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής δεν επιδιώκει πολιτική ρεβάνς και […] The post Γιώργος Παπανδρέου: «Θέλω να προσφέρω στην παράταξη» appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας