Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: «Το μαχαίρι το είχα πάντα στο μηχανάκι μου», είπε ο δολοφόνος της Νεκταρίας
08:56 - 05/11/2021
Αρνείται ότι είχε προμελετήσει το έγκλημα ο 54χρονος καθ’ομολογίαν γυναικοκτόνος της Ιεράπετρας, καθώς όπως υποστηρίζει είχε το μαχαίρι μαζί του για να προστατευτεί από τον «οξύθυμο σύντροφο» της εν διαστάσει συζύγου του.
Το άρθρο Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: «Το μαχαίρι το είχα πάντα στο μηχανάκι μου», είπε ο δολοφόνος της Νεκταρίας εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Συγκλονίζει η κόρη της 48χρονης - Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε έσφαξα την μάνα σου
Παράλληλα, ανέφερε ότι ήταν εμμονικός με την μητέρα της και αποκάλυψε ότι μια ημέρα πριν τους φώναξε για να τους αποχαιρετήσει
Διαβάστε το στο Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “έσφαξα τη μητέρα σου”» λέει η κόρη της Νεκταρίας
Συγκλονίζει η δευτερότοκη κόρη της 48χρονης Νεκταρίας την οποία σκότωσε ο εν διαστάσει σύζυγός της στην Ιεράπετρα με όσα αποκαλύπτει για τον πατέρα της. «Την ημέρα του φόνου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “έσφαξα τη μητέρα σου”» αποκαλύπτει η κόρη της Νεκταρίας. Η κόρη της 48χρονης συγκλονίζει μιλώντας στο «Πρωινό» και υποστηρίζει ότι ο δράστης ήταν εμμονικός με την μητέρα της, χτυπούσε τα παιδιά και μάλιστα η κοπέλα είχε κάνει μήνυση σε βάρος του. Αναλυτικά όσα είπε στο Πρωινό, η κόρη της Νεκταρίας: «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν πολύ κακός με εμάς. Μας χτυπούσε και τους είχα κάνει μήνυση γι αυτό στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό που έκανε ήταν προσχεδιασμένο. Δεν γίνεται ξαφνικά μια εβδομ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈγκλημα στην Ιεράπετρα: «Θόλωσα γιατί με έβρισε» ισχυρίζεται ο δολοφόνος της 48χρονης
Ο 54χρονος θα προσπαθήσει να πείσει ότι σκότωσε την πρώην σύζυγό του εν βρασμώ ψυχής
Διαβάστε το στο news.gr