Ντόρα Μπακογιάννη: Όλα καλά, κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία

10:14 - 05/11/2021

Στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την ανακοίνωση για την περιπέτεια με την υγεία της. Η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι είναι καλά. «Όλα καλά, προχωράω, κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά» σημείωσε η κ. Μπακογιάννη, η οποία πριν από λίγες εβδομάδες διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα. Στη συνέχεια η πρώην υπουργός σχολίασε την επικαιρότητα, αναφερόμενη θετικά στην αντίδραση της εκκλησίας αναφορικά με τα μέτρα κορονοϊού. «Η εκκλησία έκανε εξαιρετική τοποθέτηση. Με διαφορετικό λόγο μπήκε μπροστά σε συνεργασία με την κυβέρνηση, σε συνεννόηση με την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την ίδια δεν μπορούσε να το επιβάλλει η κυβέρνηση και γι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπακογιάννη για την μάχη με τον καρκίνο: Κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία, όλα θα πάνε καλά

Η βουλευτής της ΝΔ πριν από λίγες εβδομάδες διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τη μάχη της με τον καρκίνο: Κάνω τις θεραπείες μου - Με αισιοδοξία όλα θα πάνε καλά

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε θετικά στην αντίδραση της εκκλησίας αναφορικά με τα μέτρα για τον κοροναϊό

Διαβάστε το στο

Ντόρα Μπακογιάννη: «Κάνω τις θεραπείες με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά»

Αισιόδοξη εμφανίστηκε για την πορεία της υγείας της η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σήμερα Παρασκευή (5.11.2021) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ λέγοντας ότι «όλα καλά, προχωράω και κάνω τις θεραπείες με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά». Μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τους εμβολιασμούς και για όσους δεν προτίθενται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, η Ντόρα ... Περισσότερα To άρθρο Ντόρα Μπακογιάννη: «Κάνω τις θεραπείες με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ντόρα Μπακογιάννη: Κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία, όλα θα πάνε καλά

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη αφότου γνωστοποίησε την περιπέτεια της υγείας, της παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία παρουσιάστηκε αισιόδοξη…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ντόρα Μπακογιάννη: Κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία – Τι είπε για τα θέματα της επικαιρότητας

Την πρώτη της συνέντευξη, μετά την ανακοίνωση για την περιπέτεια με την υγεία της, έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι είναι καλά. «Όλα καλά, προχωράω, κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά» σημείωσε η κ. Μπακογιάννη, η οποία πριν από λίγες εβδομάδες... The post Ντόρα Μπακογιάννη: Κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία – Τι είπε για τα θέματα της επικαιρότητας appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μπακογιάννη: Προχωράω και κάνω τις θεραπείες με αισιοδοξία

«Μεγάλος και Πεφωτισμένος Ηγέτης ο Αρχιεπίσκοπος, είμαστε ευγνώμονες στην Εκκλησία», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Η Εκκλησία με διαφορετικό λόγο και αξιοπιστία προς το δικό τη ποίμνιο μπήκε μπροστά σε συνεργάσια με την κυβέρνηση» πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη, εξηγώντας ότι «οτιδήποτε είναι ανεφάρμοστο, αδυνατίζει την ίδια την απόφαση» Σύμφωνα με την ίδια δεν μπορούσε να το επιβάλλει η […] The post Μπακογιάννη: Προχωράω και κάνω τις θεραπείες με αισιοδοξία appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: «Κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία»

Η Ντόρα Μπακογιάννη πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανακοίνωσή για την πορεία της υγείας της, στην εκπομπή […] The post Ντόρα Μπακογιάννη: «Κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: «Κάνω τις θεραπείες μου και όλα θα πάνε καλά» (video)

Την πρώτη της συνέντευξη, μετά την ανακοίνωση για την περιπέτεια με την υγεία της, έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αισιόδοξη εμφανίστηκε για την πορεία της υγείας της η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σήμερα Παρασκευή (5.11.2021) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ λέγοντας ότι «όλα καλά, προχωράω και κάνω τις θεραπείες με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά»....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ντόρα Μπακογιάννη: «Κάνω τις θεραπείες με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά»

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία

Πριν από λίγες εβδομάδες διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα

Διαβάστε το στο news.gr

Ντόρα Μπακογιάννη – «Κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία»

Η Ντόρα Μπακογιάννη πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανακοίνωσή για την πορεία της υγείας της, στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ. Ο Δημήτρης... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ντόρα Μπακογιάννη – «Κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία»

Διαβάστε το στο spoilers

Ντόρα Μπακογιάννη: Κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντόρα Μπακογιάννη: Κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά (ΒΙΝΤΕΟ) Ειδήσεις: Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη αφότου γνωστοποίησε την περιπέτεια της υγείας, της παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία παρουσιάστηκε αισιόδοξη για την εξέλιξη των πραγμάτων Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι είναι καλά. «Όλα καλά, προχωράω, […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Κάνω τις θεραπείες με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά

Ντόρα Μπακογιάννη: Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την πορεία της υγείας της.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: "Κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία"

"Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: «Κάνω τις θεραπείες με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά» Αισιόδοξη εμφανίστηκε για την πορεία της υγείας της η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σήμερα Παρασκευή (5.11.2021) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ λέγοντας ότι «όλα καλά, προχωράω και κάνω τις θεραπείες με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά». Μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τους εμβολιασμούς και για […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Εξαιρετική χαρακτήρισε την τοποθέτηση της Εκκλησίας σχετικά με την προτροπή για διενέργεια τεστ σε ανεμβολίαστους η βουλευτής της ΝΔ και... The post Ντόρα Μπακογιάννη: «Κάνω τις θεραπείες με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας