«Καταπέλτης» ο Μικρούτσικος για Πετράκο: «Μαζεύει ψήφους για το κόμμα του Τράγκα – Στο Fame Story έγλειφε τους καθηγητές»
14:40 - 05/11/2021
Για την κατάσταση της υγείας του είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι σπίτι κάθε μέρα είναι καλύτερη από την άλλη σε λίγο θα τρέξω στους τοπικούς αγώνες. Οι γιατροί για να με αφήσουν να φύγουν με περάσανε από σαράντα κόσκινα μόνο όταν τα πάντα ήταν πεντακάθαρα με άφησαν να φύγω. Με τον Θέμη κανονίζουμε την επιστροφή […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο Γρηγόρης Πετράκος μαζεύει ψήφους για τον Τράγκα
Χείμαρρος ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις πρόσφατες τηλεοπτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Γρηγόρης Πετράκος, με τις οποίες αντιτίθεται στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη κατάσταση της υγείας του, ενώ εξαπέλυσε και τα «πυρά» του στον Γρηγόρη Πετράκο. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις πρόσφατες τηλεοπτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο γνωστός τραγουδιστής, με τις οποίες αντιτίθεται στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. «Όταν βλέπω τον Πετράκο που είναι δικό μου παιδί από το Fame Story να μαζεύει ψήφους για το κόμμα του Τράγκα δεν αντέχω», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. Παράλληλα, πρόσθεσε πως «εγώ σκοτώθηκα με
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr