Π. Χρηστίδης: Είμαι η φωνή των αιτημάτων των νέων και όχι μόνο

16:42 - 05/11/2021

O υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης αναφλερθηκε στις επικείμενες εκλογές και στην δική του συμμετοχή σε αυτές  Συγκεκριμένα σε σημερινή του συνέντευξη στο Κανάλι 1 του Πειραιά…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρηστίδης: Είμαι η φωνή των αιτημάτων των νέων - Το ζητούμενο είναι πώς θα σπάσουμε στεγανά

Το ζητούμενο είναι πώς θα σπάσουμε στεγανά για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για ανθρώπους που έχουν ανάγκη τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Διαβάστε το στο

ΚΙΝΑΛ – Χρηστίδης – Είμαι η φωνή των αιτημάτων των νέων

Το ζητούμενο είναι πώς θα σπάσουμε στεγανά για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για ανθρώπους που έχουν ανάγκη τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Π. Χρηστίδης σημειώνοντας ότι είμαι εδώ για να εκφράσω συγκεκριμένες προτάσεις που θα πάνε και μετά τις 12 Δεκεμβρίου

Διαβάστε το στο

ΚΙΝΑΛ – Χρηστίδης – Είμαι η φωνή των αιτημάτων των νέων

Το ζητούμενο είναι πώς θα σπάσουμε στεγανά για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για ανθρώπους που έχουν ανάγκη τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Π. Χρηστίδης σημειώνοντας ότι είμαι εδώ για να εκφράσω συγκεκριμένες προτάσεις που θα πάνε και μετά τις 12 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε το στο tanea.gr

ΚΙΝΑΛ – Χρηστίδης: Είμαι η φωνή των αιτημάτων των νέων

Το ζητούμενο είναι πώς θα σπάσουμε στεγανά για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για ανθρώπους που έχουν ανάγκη τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Π. Χρηστίδης σημειώνοντας ότι είμαι εδώ για να εκφράσω συγκεκριμένες προτάσεις που θα πάνε και μετά τις 12 Δεκεμβρίου

Διαβάστε το στο tovima

Χρηστίδης: Είμαι η φωνή των αιτημάτων των νέων

«Το ζητούμενο είναι πώς θα σπάσουμε στεγανά για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν νέοι που έκαναν σπουδές και το επαγγελματικό τους πεδίο δεν έχει καμία σχέση με τις σπουδές τους.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά