Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω αποχωρήσει από δύο παραστάσεις επειδή δεχόμουν κακή συμπεριφορά»
19:40 - 05/11/2021
Ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από δύο παραστάσεις.
Σχετικά με τις δύο θεατρικές παραστάσεις από τις οποίες αποφάσισε να αποχωρήσει, επειδή δεχόταν άσχημη συμπεριφορά, σημείωσε: «Στην πρώτη περίπτωση, ο άνθρωπος εκείνος ήταν αλλιώς όταν τον γνώρισα και αλλιώς όταν έγινε σκηνοθέτης. Κάτι έπαθε ο άνθρωπος όταν γίνεται κάτι. Ούτε εγώ ήμουν ψύχραιμος τότε, δεν βγάζω την ουρά μου απέξω, αλλά το σύστημα το επιτρέπει και εγώ το είχα επιτρέψει στο θέατρο. Στην άλλη περίπτωση, νόμιζα ότι έκανα λάθος κι ότι εγώ ήμουν ο περίεργος. Εν τέλει, όταν έφυγα, κατάλαβα ότι το παιχνίδι της εξουσίας εμένα δεν μου κάνει».
«Ήξεραν
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Χρυσοστόμου: Αποχώρησε από δύο παραστάσεις επειδή δεχόταν άσχημη συμπεριφορά – «Μένεις άνεργος» (Videos)
Για το κίνημα #metoo, για το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αλλά και τη δική του εμπειρία από κακές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου.
Διαβάστε το στο topontiki.gr