Συγκλονίζει η Super Κική: «Έφτασε πολύ κοντά στον βιασμό, ήμουν ανήλικη, πολύ ζόρικο»
23:48 - 05/11/2021
Καλεσμένη στο After Dark βρέθηκε η Super Κική. Η γνωστή instagrammer μίλησε για τις πιο σκοτεινές
To άρθρο Συγκλονίζει η Super Κική: «Έφτασε πολύ κοντά στον βιασμό, ήμουν ανήλικη, πολύ ζόρικο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Super Κική – «Πήγαινε για βιασμό, ήμουν ανήλικη, οριακά την γλίτωσα»
Η γνωστή instagrammer μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής της
Διαβάστε το στο Η Super Κική σοκάρει: "Έφτασε πολύ κοντά στον βιασμό, οριακά τη γλύτωσα"
H γνωστή influencer Super Κική μίλησε για όλους και για όλα στον αγαπημένο παρουσιαστή αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη συμμετοχή της στο λαμπερό "J2US" αλλά και στις δύσκολες στιγμές της ζωής της, στην εκπομπή "After Dark".
Διαβάστε το στο thebest.grΗ Super Κική σοκάρει: "Έφτασε πολύ κοντά στον βιασμό, οριακά τη γλύτωσα"
Η Super Κική μίλησε ανοιχτά στον Θέμη Γεωργαντά για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε
Διαβάστε το στο thetoc.grSuper Κική: «Έφτασε πολύ κοντά στον βιασμό, ήμουν ανήλικη, οριακά την γλίτωσα»
Η συγκλονιστική εξομολόγησή της
Διαβάστε το στο ekriti.gr