Μπαλάσκας: Στο τέλος οι μπαχαλάκηδες θα φάνε πολύ ξύλο από τον κόσμο

14:49 - 23/12/2019

Τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στο Μαρούσι σχολίασε ο συνδικαλιστής της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας. «Έχει αρχίσει να αντιστρέφεται το κλίμα. Θα την πατήσουν οι μπαχαλάκηδες και θα την πατήσουν πάρα πολύ. Θα τρέχουμε να τους σώσουμε πλέον εμείς από τα χέρια του κόσμου. Θα τους λιντσάρουν στο τέλος. Στο τέλος θα αντιστραφούν οι ρόλοι και θα φάνε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπαλάσκας: Στο τέλος οι μπαχαλάκηδες θα φάνε πολύ ξύλο από τον κόσμο

Τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στο Μαρούσι σχολίασε ο συνδικαλιστής της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας. «Έχει αρχίσει να αντιστρέφεται το κλίμα. Θα την πατήσουν οι μπαχαλάκηδες και θα την πατήσουν πάρα πολύ. Θα τρέχουμε να τους σώσουμε πλέον εμείς από τα χέρια του κόσμου. Θα τους λιντσάρουν στο τέλος. Στο τέλος θα αντιστραφούν οι ρόλοι και θα φάνε πάρα πολύ ξύλο από τον κόσμο», είπε ο κ. Μπαλάκας. Αναφορικά με το περιστατικό στο ΑΤ Ομονοίας, τόνισε: «Μας ντροπιάζει όλους, αλλά εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΔΕ. Έχω μια ένσταση μόνο, για τον αξιωματικό της υπηρεσίας, ο οποίος δεν νομίζω ότι φταίει. Έχω την πληροφορία, μόνο για τον αξιωματικό υπηρεσίας, ο οποίος είναι τρεις ορόφους από πάνω, σ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μπαλάσκας: Ο κόσμος θα λιντσάρει τους μπαχαλάκηδες-Θα φάνε ξύλο

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. πήρε θέση τόσο για την επίθεση αστυνομικών με μάνικα σε γυναίκα όσο και για τα επεισόδια με αντιεξουσιαστές στο Μαρούσι Θέση τόσο για τα όσα συνέβησαν στο ΑΤ Ομόνοιας με τη γυναίκα με κινητικά προβλήματα που δέχθηκε επίθεση με μάνικα, αλλά και τα επεισόδια στο Μαρούσι πήρε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας. Για τον εξευτελισμό γυναίκας ΑμΕΑ […] The post Μπαλάσκας: Ο κόσμος θα λιντσάρει τους μπαχαλάκηδες-Θα φάνε ξύλο appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

Μπαλάσκας: Ο κόσμος θα λιντσάρει τους μπαχαλάκηδες-Θα φάνε ξύλο

Lamianow.gr Μπαλάσκας: Ο κόσμος θα λιντσάρει τους μπαχαλάκηδες-Θα φάνε ξύλο Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. πήρε θέση τόσο για την επίθεση αστυνομικών με μάνικα σε γυναίκα όσο και για τα επεισόδια με αντιεξουσιαστές στο Μαρούσι Θέση τόσο για τα όσα συνέβησαν στο ΑΤ Ομόνοιας με τη γυναίκα με κινητικά προβλήματα που δέχθηκε επίθεση με μάνικα, αλλά και τα επεισόδια στο Μαρούσι πήρε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας. Για τον εξευτελισμό γυναίκας ΑμΕΑ […] Μπαλάσκας: Ο κόσμος θα λιντσάρει τους μπαχαλάκηδες-Θα φάνε ξύλο Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Συνδικαλιστής ΠΟΑΣΥ: Στο τέλος οι μπαχαλάκηδες θα φάνε πολύ ξύλο

Συνδικαλιστής ΠΟΑΣΥ: Στο τέλος οι μπαχαλάκηδες θα φάνε πολύ ξύλο - «Θα τους λιντσάρουν στο τέλος»Τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στο Μαρούσι σχολίασε ο συνδικαλιστής της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας. «Έχει αρχίσει να αντιστρέφεται το κλίμα. Θα την πατήσουν οι μπαχαλάκηδες και θα την πατήσουν πάρα πολύ. Θα τρέχουμε να τους σώσουμε πλέον εμείς από τα χέρια του κόσμου. Θα τους λιντσάρουν στο τέλος. Στο τέλος θα αντιστραφούν οι ρόλοι και θα φάνε πάρα πολύ ξύλο από τον κόσμο», είπε ο κ. Μπαλάκας. Αναφορικά με το περιστατικό στο Α.Τ. Ομονοίας, τόνισε: «Μας ντροπιάζει όλους, αλλά εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΔΕ. Έχω μια ένσταση μόνο, για τον αξιωματικό της υπηρεσίας, ο οποίος δεν νομίζω ότι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ makeleio.gr

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – ΕΡΙΞΑΝ “ΜΑΥΡΟ” ΣΤΟ ART ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ…

Τι ισχύει για τη χρήση μάσκας προστασίας, στις Ένοπλες Δυνάμεις…

ΚΕΡΚΥΡΑ : Σε εξέλιξη φωτιά στον ΧΥΤΑ, στην περιοχή Τεμπολόνι…

Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα στην Ιεράπετρα… (Εικόνες)

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” – 58.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ “ΣΦΥΡΙ” ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ – ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΩΝ FUNDS ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ “ΑΙΜΑ” – ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ “ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ”- ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Όχι από Ιράν στις ΗΠΑ, σε διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων…