Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου για τον χαμό του αδερφού της: «Θα έδινα τα πάντα για να τον φέρω πίσω»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω τον αδερφό μου»
Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στο Χαμογέλα Και Πάλι και στον Νίκο Συρίγο για τη ζωή της και, φυσικά, το αγαπημένο της αδερφό. Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε η Μελίνα Ασλανίδου, εκεί μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του αδερφού της. «Στα Χανιά με πήγε η ζωή γιατί ο έρωτας είναι παντού. Αυτή ... Περισσότερα
To άρθρο Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω τον αδερφό μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μελίνα Ασλανίδου – «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω τον αδερφό μου»
Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στο Χαμογέλα Και Πάλι και στον Νίκο Συρίγο για τη ζωή της και, φυσικά, το αγαπημένο της αδερφό.
Διαβάστε το στο Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω στη ζωή τον αδερφό μου»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε η Μελίνα Ασλανίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια […]
The post Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω στη ζωή τον αδερφό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣυγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω στη ζωή τον αδερφό μου»
Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και συγκίνησε με όσα είπε για την
To άρθρο Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω στη ζωή τον αδερφό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω των αδερφό μου»
Για την απώλεια του αδερφού της μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Μελίνα Ασλανίδου.
Το άρθρο Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω των αδερφό μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣυγκλονίζει η Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω τον αδερφό μου»
Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στο Χαμογέλα Και Πάλι και στον Νίκο Συρίγο για τη ζωή της και, φυσικά, το αγαπημένο της αδερφό. Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε η Μελίνα Ασλανίδου, εκεί μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του αδερφού της. «Στα Χανιά με πήγε η ζωή γιατί ο έρωτας είναι παντού. Αυτή […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω στη ζωή τον αδερφό μου»
Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω στη ζωή τον αδερφό μου» Η όμορφη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον θάνατο του αδελφού της Η Μελίνα Ασλανίδου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την απώλεια του πολυαγαπημένου της αδερφού., ο οποίος πέθανε όταν ήταν μόλις 20 ετών. «Θα έδινα την καριέρα μου, […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr