Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου για τον χαμό του αδερφού της: «Θα έδινα τα πάντα για να τον φέρω πίσω»

12:22 - 06/11/2021

Η Ασλανίδου μίλησε στο Έλα Χαμογέλα και στον Νίκο Συρίγο για τη ζωή της και,…

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω τον αδερφό μου»

Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στο Χαμογέλα Και Πάλι και στον Νίκο Συρίγο για τη ζωή της και, φυσικά, το αγαπημένο της αδερφό. Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε η Μελίνα Ασλανίδου, εκεί μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του αδερφού της. «Στα Χανιά με πήγε η ζωή γιατί ο έρωτας είναι παντού. Αυτή ... Περισσότερα To άρθρο Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω τον αδερφό μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μελίνα Ασλανίδου – «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω τον αδερφό μου»

Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στο Χαμογέλα Και Πάλι και στον Νίκο Συρίγο για τη ζωή της και, φυσικά, το αγαπημένο της αδερφό.

Διαβάστε το στο

Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω στη ζωή τον αδερφό μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε η Μελίνα Ασλανίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια […] The post Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω στη ζωή τον αδερφό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω στη ζωή τον αδερφό μου»

Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και συγκίνησε με όσα είπε για την To άρθρο Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω στη ζωή τον αδερφό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω των αδερφό μου»

Για την απώλεια του αδερφού της μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Μελίνα Ασλανίδου. Το άρθρο Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω των αδερφό μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Συγκλονίζει η Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω πίσω τον αδερφό μου»

Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στο Χαμογέλα Και Πάλι και στον Νίκο Συρίγο για τη ζωή της και, φυσικά, το αγαπημένο της αδερφό. Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε η Μελίνα Ασλανίδου, εκεί μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του αδερφού της. «Στα Χανιά με πήγε η ζωή γιατί ο έρωτας είναι παντού. Αυτή […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω στη ζωή τον αδερφό μου»

Μελίνα Ασλανίδου: «Θα έδινα τα πάντα για να φέρω στη ζωή τον αδερφό μου» Η όμορφη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον θάνατο του αδελφού της Η Μελίνα Ασλανίδου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την απώλεια του πολυαγαπημένου της αδερφού., ο οποίος πέθανε όταν ήταν μόλις 20 ετών. «Θα έδινα την καριέρα μου, […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal