Αποστόλης Τότσικας για Ρούλα Ρέβη: «Αν δεν υπήρχε στη ζωή μου, δεν ξέρω που θα ήμουν»
14:02 - 07/11/2021
Στον καναπέ του DOT έκατσε ο Αποστόλης Τότσικας και μίλησε για όλα στην Νάντια Μπουλέ και
To άρθρο Αποστόλης Τότσικας για Ρούλα Ρέβη: «Αν δεν υπήρχε στη ζωή μου, δεν ξέρω που θα ήμουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποστόλης Τότσικας – Η Ρούλα είναι ο φάρος της ζωής μου
Ο ηθοποιός μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την γυναίκα της ζωής του
Διαβάστε το στο Τότσικας: Η Ρούλα Ρέβη είναι ο φάρος μου, δεν ξέρω που θα ήμουν χωρίς εκείνη
Καλεσμένος στο DOT βρέθηκε ο Αποστόλης Τότσικας προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη την Κυριακή στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο πρωταγωνιστής του καθημερινού σίριαλ «Μόλις χθες» αναφέρθηκε στην αγαπημένη του Ρούλα Ρέβη προχωρώντας σε μια εξομολόγηση καρδιάς. Πιο συγκεκριμένα, ο Αποστόλης Τότσικας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Ρούλα είναι ένας άνθρωπος με πολλή κατανόηση, με ενσυναίσθηση και είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Δηλαδή αν δεν υπήρχε η Ρούλα στη ζωή μου, δεν ξέρω που θα ήμουν» «Με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα στη ζωή. Πως να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους, να μην αντιδράω αμέσως, Είναι ο φάρος» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ. «Δε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑποστόλης Τότσικας: «Η Ρούλα Ρέβη είναι ο φάρος μου, δεν ξέρω που θα ήμουν χωρίς εκείνη»
Καλεσμένος στο DOT βρέθηκε ο Αποστόλης Τότσικας προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη την Κυριακή στον […]
The post Αποστόλης Τότσικας: «Η Ρούλα Ρέβη είναι ο φάρος μου, δεν ξέρω που θα ήμουν χωρίς εκείνη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤότσικας για Ρέβη – «Αν δεν ήταν στη ζωή μου δεν ξέρω που θα βρισκόμουν σήμερα»
«Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του “άκουσα” και του “ήξερα”. Το “άκουσα” σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό γιατί δεν ξέρεις τι συμβαίνει....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τότσικας για Ρέβη – «Αν δεν ήταν στη ζωή μου δεν ξέρω που θα βρισκόμουν σήμερα»
Διαβάστε το στο spoilersΤότσικας για Ρέβη: "Αν δεν υπήρχε στη ζωή μου, δεν ξέρω που θα ήμουν" (video)
"Η Ρούλα είναι ένας άνθρωπος με πολλή κατανόηση και εν συναίσθηση"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr