Μερκελ: Οι δυο πιο σημαντικές προκλήσεις της θητείας μου

23:50 - 07/11/2021

«Φυσικά και δεν είμαι μηχανή »... διέψευσε η Άνγκελα Μέρκελ όσους την αποκαλούν «μηχανή συμβιβασμού», κατά την διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στον επικεφαλής ειδήσεων της DW, Μαξ Χόφμαν, μια από τις τελευταίες της στην καγκελαρία. Η κ. Μέρκελ, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό, αναφέρθηκε στις ικανοποιήσεις και τις απογοητεύσεις που έζησε κατά την διάρκεια της 16ετούς θητείας της.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέρκελ – Προσφυγική κρίση και κοροναϊός οι δύο μεγαλύτερες προκλήσεις της θητείας μου

Για το ότι για πρώτη φορά έπειτα από 16 χρόνια θα είναι κάποιος άλλος καγκελάριος, η κυρία Μέρκελ λέει, απλώς, «θα συνηθίσετε».

Διαβάστε το στο

Μέρκελ: Το προσφυγικό και η πανδημία οι μεγαλύτερες προκλήσεις της θητείας μου

Την προσφυγική κρίση και την πανδημία του νέου κορονοϊού αναδεικνύει η απερχόμενη καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ ως τις μεγαλύτερες προκλήσεις της 16ετούς θητείας της σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Deutsche Welle.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο