H ανθρώπινη τραγωδία της κυρα-Σοφίας που βρέθηκε πνιγμένη στον Φλοίσβο

09:20 - 08/11/2021

H ανθρώπινη τραγωδία της κυρα-Σοφίας που βρέθηκε πνιγμένη στον Φλοίσβο Όπως αποκαλύφθηκε από τις μαρτυρίες και την έρευνα του «Τούνελ», η οικιακή βοηθός, που έμενε στο Αιγάλεω, φαίνεται πως ήταν νεκρή από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής της! Το πτώμα της εκβράστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου κοντά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, την ημέρα που έφυγε από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H οικογενειακή τραγωδία της 73χρονης Σοφίας που βρέθηκε πνιγμένη στον Φλοίσβο

Η άτυχη γυναίκα δεν είχε κανέναν στον κόσμο, παρά μόνο την αδελφή της, που πέθανε κι αυτή λίγες ημέρες μετά από εκείνη

Διαβάστε το στο

Έχασε τα πάντα σε λίγο καιρό – Η οικογενειακή τραγωδία της κυρά Σοφίας που βρέθηκε πνιγμένη στον Φλοίσβο

Η άτυχη γυναίκα δεν είχε κανέναν στον κόσμο, παρά μόνο την αδελφή της, που πέθανε κι αυτή λίγες ημέρες μετά από εκείνη.

Διαβάστε το στο

Η θλιβερή ιστορία της 73χρονης Σοφίας Αρχιμανδρίτου που βρέθηκε νεκρή στον Φλοίσβο (vid)

Η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στον Φλοίσβο είχε μείνει μόνη της στη ζωή αφού πρόσφατα είχε χάσει τον σύζυγό της και…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η τραγωδία πίσω από το χαμό της κυρα-Σοφίας που ξεβράστηκε νεκρή στο Φλοίσβο

Τραγική ήταν η κατάληξη της εξαφάνισης της 73χρονης κ. Σοφίας, που ξεβράστηκε νεκρή στην περιοχή του Φλοίσβου. Όπως αποκαλύφθηκε από τις μαρτυρίες και την έρευνα του «Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, η οικιακή βοηθός, που έμενε στο Αιγάλεω, φαίνεται πως ήταν νεκρή από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής της. Η άτυχη γυναίκα ζούσε μια οικογενειακή τραγωδία. Η οικογένεια της Σοφίας Αρχιμανδρίτου είχε ξεκληριστεί καθώς πρόσφατα έφυγαν από τη ζωή ο σύζυγός της και ο μοναχογιός και στήριγμά της, ένα παλικάρι 32 χρόνων αναφέρει το anikolouli.gr. Κατέληξε να ζει εντελώς μόνη. Πλήρωνε το ενοίκιο από την πενιχρή σύνταξη που λάμβανε, ενώ αγόραζε τρόφιμα με τα λιγοστά χρήματα που κέρδιζε δουλεύοντας πε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έχασε τα πάντα σε λίγο καιρό – Η οικογενειακή τραγωδία της κυρά Σοφίας που βρέθηκε πνιγμένη στον Φλοίσβο

Η άτυχη γυναίκα δεν είχε κανέναν στον κόσμο, παρά μόνο την αδελφή της, που πέθανε κι αυτή λίγες ημέρες μετά από εκείνη.

Διαβάστε το στο to10.gr

Η τραγωδία πίσω από το χαμό της κυρα-Σοφίας που ξεβράστηκε νεκρή στο Φλοίσβο (VIDEO)

Τραγική ήταν η κατάληξη της εξαφάνισης της 73χρονης κ. Σοφίας, που ξεβράστηκε νεκρή στην περιοχή του Φλοίσβου. Όπως αποκαλύφθηκε από... The post Η τραγωδία πίσω από το χαμό της κυρα-Σοφίας που ξεβράστηκε νεκρή στο Φλοίσβο (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή