Τον Άγιο Νεκτάριο εορτάζει το Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ Καρδίτσας

11:46 - 08/11/2021

Άγιος Νεκτάριος: Πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, επί τη εορτή του Αγίου Νεκταρίου, θα τελεσθεί σήμερα, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και ώρα 5.30 μ.μ., στο Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ Καρδίτσας… της Ιεράς Μονής Κορώνης, όπου φυλάσσεται θαυματουργός εικόνα, η οποία διεσώθη εκ του πυρός. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 7.30 π.μ., θα τελεσθεί ο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγιος Νεκτάριος Αίγινα: Εκατοντάδες οι προσκυνητές του Αγίου που έφθασαν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Άγιος Νεκτάριος Αίγινα: Εκατοντάδες οι προσκυνητές του Αγίου που έφθασαν εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως: Τα πατήματα του Αγίου Νεκταρίου

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΙΓΙΝΗΣ: Τα πατήματα του αγίου Νεκταρίου! Του π. Ηλία Μάκου. Ο άγιος Νεκτάριος, που τον ευλαβούνται πολλοί οι πιστοί και εμπνέει το χριστιανικό κόσμο, μας προσφέρει, 101 χρόνια μετά την κοίμησή του (Νοέμβριος 1920), όπως το λέει και το όνομά του, το νέκταρ της θαυματουργής πίστης του. Το άρθρο Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως: Τα πατήματα του Αγίου Νεκταρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Άγιος Νεκτάριος: Tι γιορτάζει η εκκλησία μας σήμερα 9 Νοεμβρίου

Άγιος Νεκτάριος: Θαυματουργός Άγιος της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας, η μνήμη του οποίου τιμάται στις 9 Νοεμβρίου. Ο κατά κόσμον Αναστάσιος Κεφαλάς γεννήθηκε στη Σηλυβρία της Θράκης την 1η Οκτωβρίου 1846 από ευσεβείς γονείς, τον Δήμο και τη Μαρία Κεφαλά. Το άρθρο Άγιος Νεκτάριος: Tι γιορτάζει η εκκλησία μας σήμερα 9 Νοεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο