Η δήλωση του Βενγκέρ για την καριέρα του στην Άρσεναλ που θα συζητηθεί

18:02 - 08/11/2021

Η δήλωση του Βενγκέρ για την καριέρα του στην Άρσεναλ που θα συζητηθεί 08/11/2021 Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Αρσέν Βεγκέρ για το γεγονός πως δεν δοκίμασε να κοουτσάρει κάποια άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και επέλεξε να παραμείνει στην Άρσεναλ για πολλά χρόνια. Ο Αλσατός προπονητής υποστήριξε πως δεν θα έπρεπε να δεθεί τόσο πολύ με τους “κανονιέρηδες”, αλλά να εργαστεί και σε κάποια άλλη ομάδα. “Έκανα το όνομά μου συνώνυμο της ομάδας και αυτό το θεωρώ λάθος. Το λάθος μου το μεγάλο ήταν πως είχα αδυναμία στην ομάδα και την αγαπούσα. Το μετανιώνω αυτό, έπρεπε να έχω πάει και κάπου αλλού να δουλέψω“, ήταν τα λόγια του Βενγκέρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η δήλωση του Βενγκέρ για την καριέρα του στην Άρσεναλ που θα συζητηθεί

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε στον αγγλικό Τύπο και χαρακτήρισε λάθος του που έμεινε τόσα χρόνια στην Άρσεναλ. Σε μία εξομολόγηση που θα συζητηθεί, προέβη σε συνέντευξή του στη «Telegraph» ο άλλοτε τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός και θρύλος των «κανονιέρηδων» παραδέχθηκε πως έχει μετανιώσει που δεν δοκίμασε σε πάγκο άλλης μεγάλης ομάδας […] The post Η δήλωση του Βενγκέρ για την καριέρα του στην Άρσεναλ που θα συζητηθεί appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)