Μανούσος Μανουσάκης: «Φανατικά εμβολιασμένος με οκτώ δόσεις- Προτιμώ να ζήσω – Θα κάνω μπάνιο με το εμβόλιο» (vid)

21:56 - 08/11/2021

O γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε εκτός από τα επαγγελματικά του και στο θέμα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού. Το άρθρο Μανούσος Μανουσάκης: «Φανατικά εμβολιασμένος με οκτώ δόσεις- Προτιμώ να ζήσω – Θα κάνω μπάνιο με το εμβόλιο» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μανούσος Μανουσάκης: Είμαι φανατικά εμβολιασμένος – Θα μπω μέσα στη μπανιέρα με το εμβόλιο

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» παραχώρησε συνέντευξη ο Μανούσος Μανουσάκης ο οποίος εκτός από τα επαγγελματικά του ζητήματα αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό όπου δήλωσε «φανατικά εμβολιασμένος». Ο σκηνοθέτης υπογράμμισε πως είναι επιλογή του να ζήσει όσο πιο πολύ μπορεί. «Είμαι φανατικά εμβολιασμένος, με οκτώ δόσεις. Με όσες υπάρχουν. Θα μπω μέσα στη μπανιέρα με το εμβόλιο. Θα κάνω μπάνιο με το εμβόλιο. Είναι επιλογή μου να ζήσω όσο πιο πολύ μπορώ» ανέφερε με χιούμορ ο Μανούσος Μανουσάκης. Όσον αφορά το ελληνικό #metoo, ο Μανούσος Μανουσάκης ανέφερε: «Το να τιμωρείται το έγκλημα πάντα κάνει καλό σε μια κοινωνία, αλλά μην το ταυτίζουμε με το ότι έγινα σκηνοθέτης επειδή είμαι ανώμαλος. Αυ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μανούσος Μανουσάκης: «Είμαι φανατικά εμβολιασμένος, με οκτώ δόσεις. Θα μπω μέσα στη μπανιέρα με το εμβόλιο.»

Μανούσος Μανουσάκης: «Είμαι φανατικά εμβολιασμένος, με οκτώ δόσεις. Θα μπω μέσα στη μπανιέρα με το εμβόλιο.» Το πόσο φανατικά υπέρ του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού τάσσεται ο ίδιος θέλησε να δείξει ο γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης με όσα είπε στην εκπομπή Love it, στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε χαρακτηριστικά, με αρκετή δόση χιούμορ-βέβαια- ο Μανούσος Μανουσάκης: […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία