Επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Βρήκαν τον σκύλο μου με αίματα»!

11:34 - 09/11/2021

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το μεσημέρι της Δευτέρας αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα». Σήμερα η παρουσιάστρια αποκάλυψε...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Βρήκαν τον σκύλο μου με αίματα»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το μεσημέρι της Δευτέρας αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Σήμερα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο συνεργάτης της, έφυγε......

Διαβάστε το στο Zougla

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι του – Τι συνέβη και βρήκε τον σκύλο του μέσα στα αίματα

Άρον – άρον έφυγε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha όπου συμμετέχει, το μεσημέρι της Δευτέρας και ο λόγος ήταν πως έλαβε ειδοποίηση ότι χτυπάει ο συναγερμός του σπιτιού του. Την Τρίτη, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε τι συνέβη και αν είναι όλα καλά. Όπως είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, διαρρήκτες προσπάθησαν να μπουν σπίτι του αλλά ο σκύλος του τους απέτρεψε. Φτάνοντας στο σπίτι του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είδε τη γκαραζόπορτα της μονοκατοικίας που διαμένει να έχει παραβιαστεί. έχει παραβιαστεί. «Έσπασαν την γκαραζόπορτα, βγήκε ο σκύλος έξω και πήγαν να μπουν μέσα» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπογραμμίζοντας πως ο σκύλος του προφαν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θύμα διάρρηξης ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – Βρήκε με αίματα το σκύλο του

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε κανονικά σήμερα στην εκπομπή

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»