Κάτια Ταραμπάνκο σε Γιώργο Λιάγκα: «Μετά τον πατέρα μου, είσαι ο ωραιότερος άντρας» – Η αντίδραση της Σκορδά

12:18 - 09/11/2021

Η Κάτια Ταραμπάνκο φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 9 Νοεμβρίου στο Πρωινό. Στο τέλος της συζήτησης, To άρθρο Κάτια Ταραμπάνκο σε Γιώργο Λιάγκα: «Μετά τον πατέρα μου, είσαι ο ωραιότερος άντρας» – Η αντίδραση της Σκορδά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ταραμπάνκο σε Γιώργο Λιάγκα: «Μετά τον πατέρα μου, είσαι ο ωραιότερος άντρας» – Το σχόλιο της Σκορδά

H Κάτια Ταραμπάνκο αρχικά αναφέρθηκε στον πατέρα της και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντάς του: «Κι εσένα σαφώς σε θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες της Ελλάδας». «Εντάξει, ωραία. Τον μπαμπά της και εμένα. Μας βλέπει σαν τον μπαμπά της. Είναι η χαμένη μας κόρη…» είπε ο Λιάγκας στην Κάτια Ταραμπάνκο. «Άμα είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ταραμπάνκο σε Λιάγκα: «Μετά τον πατέρα μου, είσαι ο ωραιότερος άντρας» – Η αντίδραση της Σκορδά

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε ποια θεωρεί την ομορφότερη γυναίκα αλλά και τον ομορφότερο άντρα στην Ελλάδα και σίγουρα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν περίμεναν μία τέτοια απάντηση! Το άρθρο Ταραμπάνκο σε Λιάγκα: «Μετά τον πατέρα μου, είσαι ο ωραιότερος άντρας» – Η αντίδραση της Σκορδά εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ταραμπάνκο σε Λιάγκα: Μετά τον πατέρα μου είσαι ο ωραιότερος

Ταραμπάνκο: Η αντίδραση της Σκορδά στα κολακευτικά λόγια του μοντέλο προς τον Λιάγκα.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ταραμπάνκο σε Λιάγκα: «Μετά τον πατέρα μου, είσαι ο ωραιότερος άντρας» (video)

Η αντίδραση της Σκορδά

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κάτια Ταραμπάνκο: «Θεωρώ τον Γιώργο Λιάγκα έναν από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα»

Κάτια Ταραμπάνκο: «Θεωρώ τον Γιώργο Λιάγκα έναν από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα» Το μοντέλο ρωτήθηκε για το ποιον ωραίο άνδρα της Ελλάδας και απάντησε με ειλικρίνεια Η Κάτια Ταραμπάνκο άφησε άφωνους τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά με μια δήλωσε που έκανε στο Πρωινό. Το μοντέλο ρωτήθηκε για το ποιον ωραίο άνδρα της […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της