Πέθανε ο γιατρός αρνητής Νίκος Χριστοδούλου. Είχε πείσει τη μητέρα και τον αδερφό του να μην εμβολιαστούν

15:02 - 09/11/2021

Πέθανε ο γιατρός αρνητής Νίκος Χριστοδούλου. Είχε πείσει τη μητέρα και τον αδερφό του να μην εμβολιαστούν Του Άρη Δημοκίδη Συχνά οι ανεμβολίαστοι λένε πως δεν θα κάνουν το εμβόλιο επειδή τους το είπε κάποιος γιατρός. «Μου το είπε ο Κούβελας» λέει ο ένας. (Ναι, αλλά ο ίδιος ο Κούβελας έχει εμβολιαστεί!) «Μου το είπε μια […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε και ο ΑΡΝΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Νίκος Χριστοδούλου μετά τη Μάνα και τον Αδερφό του. ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΟΛΟΙ

Πέθανε ο γιατρός Νίκος Χριστοδούλου ο οποίος ήταν από τους μεγαλύτερους αρνητές τόσο του κορονοιου όσο και του εμβολίου. Πίστευε ότι ήταν μία απλή ίωση και δεν έπρεπε ούτε να εμβολιαστούμε ούτε να πάρουμε μέτρα. Η γυναίκα του είχε κάνει το εμβόλιο το ίδιο και τα παιδιά του όμως είχε πείσει τόσο την 91 ετών […] The post Πέθανε και ο ΑΡΝΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Νίκος Χριστοδούλου μετά τη Μάνα και τον Αδερφό του. ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΟΛΟΙ appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή