Βαλάντης για Γρηγόρη Πετράκο: «Κάποιοι πάτησαν πάνω στην πανδημία για να κάνουν πολιτική καριέρα»

17:40 - 09/11/2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Βαλάντης, ο οποίος αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Πετράκο και στα όσα δηλώνει κατά καιρούς για τον κορωνοϊό...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλάντης για Γρηγόρη Πετράκο: Κάποιοι πάτησαν πάνω στην πανδημία για να κάνουν πολιτική καριέρα

«Δεν αντέχω τους ανθρώπους αυτούς που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες και τα προβλήματα των ανθρώπων για δικά τους συμφέροντα», όσα δήλωσε ο τραγουδιστής.Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ο Βαλάντης σχολίασε μεταξύ άλλων τα γεγονότα γύρω από το πρόσωπο του Γρηγόρη Πετράκου και τη στάση του γύρω από τον εμβολιασμό και την πανδημία. «Έχω μάθει να προστατεύομαι και να μην παίρνω στον λαιμό μου και άλλους ανθρώπους. Το αν έκανα εμβόλιο, αν θα κάνω ή αν νόσησα, δεν θα το μάθει κανείς. Δεν θα παροτρύνω κανέναν άνθρωπο με τη δική μου πράξη γιατί είμαι και δημόσιο πρόσωπο. Βλέπω κάποιους ανθρώπους που πάτησαν πάνω στην πανδημία και προσπαθούν να κάνουν πολιτική καριέρα», είπε αρχικά ο Βαλάντης. «Δεν αντέ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»