Ολλανδή δημοσιογράφος: Όταν συνελήφθη στην Ύδρα επειδή φιλοξενούσε πρόσφυγα

22:56 - 09/11/2021

Η Ιγκεμποργκ Μπέγκελ τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας το βράδυ της Τρίτης, λόγω της αιχμηρής -σε τόνο και περιεχόμενο- ερώτησης προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ολλανδό […]

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολλανδή δημοσιογράφος: Λατρεύω τους Έλληνες – Αν ήμουν στην Τουρκία θα πολεμούσα τον Ερντογάν

Για τη σχέση της με τους Έλληνες, τις κατηγορίες που αντιμετώπισε και για την Τουρκία μιλά η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel, που πρωταγωνίστησε στην επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ολλανδό ομόλογό του, Μαρκ Ρούτε. «Η Ελλάδα είναι η χώρα των παιδιών μου, λατρεύω τους Έλληνες» λέει η Beugel μιλώντας στον Alpha. Απαντώντας στους ισχυρισμούς γειτόνων της ότι δήθεν έχει Πακιστανούς υπηρέτες που βγάζουν βόλτα τα σκυλιά της, η δημοσιογράφος απαντά ότι φιλοξενεί μόνο έναν άστεγο ο οποίος θα πεθάνει από το κρύο διαφορετικά. «Επίσης στο σπίτι μου έρχονται τα παιδιά μου, οι φίλοι μου και έχω τρία σκυλιά που μάζεψα από το δρόμο» λέει. Κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)