Χρήστος Κυριαζής: Η «φλογερή» σχέση με τη Βάνα Μπάρμπα, το τραγούδι που της έγραψε και η απομάκρυνση απ’τη δημοσιότητα (vid)

11:54 - 10/11/2021

Ο Χρήστος Κυριαζής πέρα από την εμπλοκή του με τη μουσική είναι σχεδιαστής επίπλου, με σπουδές στο Μιλάνο, και επιτυχημένος επιχειρηματίας.Ο ίδιος έχει πει σχετικά: “Πάντα δίπλα μου ήταν η κιθάρα. Και έγραφα. Και από τότε πάντα λέω μόνο τα δικά μου. Είχα δώσει και στη Minos πολλά τραγούδια μου. Στους Χαράλαμπο Γαργανουράκη, Κούτρα, Θέμη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Κυριαζής: Η σχέση με τη Βάνα Μπάρμπα και το τραγούδι που της έγραψε- "Εχω κλάψει"

Σαν "βόμβα" έσκασε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή, ο οποίος σκόρπισε θλίψη στους δικούς του ανθρώπους και τη Βάνα Μπάρμα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Χρήστος Κυριαζής: Η σχέση με τη Βάνα Μπάρμπα, ο χωρισμός και η επιτυχία Έχω Κλάψει

Ο Χρήστος Κυριαζής “έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χρήστος Κυριαζής: Η σχέση με τη Βάνα Μπάρμπα, ο χωρισμός και η επιτυχία Έχω Κλάψει

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας