Ρούλα Ρέβη: «Επώνυμη γυναίκα δημοσιογράφος καθόταν δίπλα μου και με έκραζε»
11:56 - 10/11/2021
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε συνέντευξη η Ρούλα Ρέβη. Η γνωστή φωτογράφος μίλησε για τον σύζυγό […]
The post Ρούλα Ρέβη: «Επώνυμη γυναίκα δημοσιογράφος καθόταν δίπλα μου και με έκραζε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Ρέβη: «Επώνυμη γυναίκα δημοσιογράφος καθόταν δίπλα μου και με έκραζε»
«Με τη Ζέτα Μακρυπούλια έχουμε σχέση ζωής. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα κορίτσι αριστούργημα, δεν θέλει να την ταλαιπωρείς στις φωτογραφίσεις. Την πρώτη φορά που φωτογράφισα την Ελένη είχα μαζί μου ένα φορτηγό φώτα. Η Ζέτα είναι σε μια φανταστική περίοδο της ζωής της. Βλέπω και πάλι το κορίτσι στη Ζέτα, τη βλέπω χαλαρή, ανοιχτή. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΡούλα Ρέβη – «Άκουσα δημοσιογράφο να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα»
Η Ρούλα Ρέβη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» εξομολογήθηκε πως συνεχίζει να δέχεται bullying λόγω της διαφοράς ηλικίας με τον Αποστόλη Τότσικα. «Το bullying για...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ρούλα Ρέβη – «Άκουσα δημοσιογράφο να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα»
Διαβάστε το στο spoilersΡούλα Ρέβη: "Επώνυμη γυναίκα δημοσιογράφος καθόταν δίπλα μου και με έκραζε"
"Το bullying για τη διαφορά της ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμη"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr