Ρούλα Ρέβη: «Επώνυμη γυναίκα δημοσιογράφος καθόταν δίπλα μου και με έκραζε»

11:56 - 10/11/2021

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε συνέντευξη η Ρούλα Ρέβη. Η γνωστή φωτογράφος μίλησε για τον σύζυγό […] The post Ρούλα Ρέβη: «Επώνυμη γυναίκα δημοσιογράφος καθόταν δίπλα μου και με έκραζε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Ρέβη: «Επώνυμη γυναίκα δημοσιογράφος καθόταν δίπλα μου και με έκραζε»

«Με τη Ζέτα Μακρυπούλια έχουμε σχέση ζωής. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα κορίτσι αριστούργημα, δεν θέλει να την ταλαιπωρείς στις φωτογραφίσεις. Την πρώτη φορά που φωτογράφισα την Ελένη είχα μαζί μου ένα φορτηγό φώτα. Η Ζέτα είναι σε μια φανταστική περίοδο της ζωής της. Βλέπω και πάλι το κορίτσι στη Ζέτα, τη βλέπω χαλαρή, ανοιχτή. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ρούλα Ρέβη – «Άκουσα δημοσιογράφο να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα»

Η Ρούλα Ρέβη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» εξομολογήθηκε πως συνεχίζει να δέχεται bullying λόγω της διαφοράς ηλικίας με τον Αποστόλη Τότσικα. «Το bullying για... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ρούλα Ρέβη – «Άκουσα δημοσιογράφο να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα»

Διαβάστε το στο spoilers

Ρούλα Ρέβη: "Επώνυμη γυναίκα δημοσιογράφος καθόταν δίπλα μου και με έκραζε"

"Το bullying για τη διαφορά της ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο