Καρβαχάλ: «Μετά τη διακοπή επιστρέφει ο Ράμος»

16:42 - 10/11/2021

Ο Ντάνι Καρβαχάλ «διελεύκανε» το θέμα που αφορά στην επιστροφή του Σέρχιο Ράμος στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «Marca» και αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας που είχε με τον κεντρικό αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν. «Μου είπε ότι είναι κοντά στην επιστροφή του. Νομίζω ότι μετά […] The post Καρβαχάλ: «Μετά τη διακοπή επιστρέφει ο Ράμος» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καρβαχάλ: «Τελικός με την Ελλάδα, πρέπει να νικήσουμε»

Τελικό χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Ελλάδα ο έμπειρος αμυντικός της Ισπανίας, Ντάνι Καρβαχάλ στην συνέντευξη τύπου πριν την αναμέτρηση. «Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν τελικό»,…

Διαβάστε το στο politik.gr

Καρβαχάλ: «Τελικός με την Ελλάδα, πρέπει να νικήσουμε»

Καρβαχάλ: «Τελικός με την Ελλάδα, πρέπει να νικήσουμε» 10/11/2021 «Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν τελικό», δήλωσε ο διεθνής Ισπανός, Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος «συνόδεψε» τον Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αυριανής προκριματικής αναμέτρησης της Ισπανίας με την Εθνική Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.  «Είναι ένα γήπεδο με σημαντική χωρητικότητα. Όλα τα γήπεδα όμως είναι λίγο ίδια για εμάς: χορτάρι, έντεκα εναντίον έντεκα και μία μπάλα», τόνισε ξεκινώντας. «Η επιστροφή μου έμοιαζε σαν να ήταν η πρώτη μου φορά και απολαμβάνω κάθε λεπτό, κάθε γεύμα με τους συμπαίκτες μου. Είναι κάτι που ονειρευόμουν από παιδί και το να εί

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων