Άλεκ Μπάλντουιν: «Ξέρω ποιος γέμισε το όπλο» λέει η εισαγγελέας

17:40 - 10/11/2021

Γνωρίζει ποιος γέμισε το όπλο που χρησιμοποίησε ο Άλεκ Μπάλντουιν και σκότωσε κατά λάθος την Χαλίνα Χάτσινς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust, η εισαγγελέας Mary Carmack-Altwies, που είναι υπεύθυνη για την έρευνα για τον θανατηφόρο πυροβολισμό της διευθύντριας φωτογραφίας. Μιλώντας στο «Good Morning America» η εισαγγελέας επισήμανε ότι υπήρχαν πολλές αστοχίες στο πλατό πριν σκοτωθεί κατά λάθος η Χάτσινς. Οι Αρχές, όπως αναφέρει δημοσίευμα της DailyMail, διερεύνησαν πώς βρέθηκε ένα αληθινό φυσίγγιο στο πυροβόλο όπλο, το οποίο είχε δηλωθεί ασφαλές από έναν βοηθό σκηνοθέτη. Και όταν η Mary Carmack-Altwies ρωτήθηκε αν ήξερε ποιος είχε βάλει τη σφαίρα, απάντησε «ναι». «Ακόμα δεν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπόθεση Άλεκ Μπάλντουιν: «Ξέρω ποιος γέμισε το όπλο» λέει η εισαγγελέας

«Υπήρξαν πολλές αστοχίες που οδήγησαν στον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς

Διαβάστε το στο news.gr

Υπόθεση Άλεκ Μπάλντουιν: «Ξέρω ποιος γέμισε το όπλο», λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας που είναι υπεύθυνη για την έρευνα για τον θανατηφόρο πυροβολισμό της Χάλινα Χάτσινς στο πλατό της ταινίας «Rust» είπε... The post Υπόθεση Άλεκ Μπάλντουιν: «Ξέρω ποιος γέμισε το όπλο», λέει η εισαγγελέας appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Eισαγγελέας για Άλεκ Μπάλντουιν: «Ξέρω ποιος γέμισε το όπλο του»

Για πρώτη φορά μίλησε η εισαγγελέας επικεφαλής της έρευνας για την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας Rust. Ο Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς καθώς το όπλο του είχε σφαίρες. Η εισαγγελέας Μέρι Κάρμακ Άλτγουις υποσχέθηκε ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν ενώ ξεκαθάρισε πως ξέρει ποιος γέμισε το όπλο. Σε συνέντευξή της […] The post Eισαγγελέας για Άλεκ Μπάλντουιν: «Ξέρω ποιος γέμισε το όπλο του» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας