Σοφία Βόσσου: «Ερωτική επανασύνδεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Ο Χριστός και η Παναγία»

14:04 - 11/11/2021

Στην εκπομπή «Love it» έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά […] The post Σοφία Βόσσου: «Ερωτική επανασύνδεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Ο Χριστός και η Παναγία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Βόσσου: Η ερώτηση για τον Μικρούτσικο πού την έφερε σε αμηχανία

Μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Διαβάστε το στο

Σοφία Βόσσου: «Ερωτική επανασύνδεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Ο Χριστός και η Παναγία»

Στην εκπομπή «Love it» έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και το κίνημα metoo και εξήγησε γιατί δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα στόματα στο χώρο του τραγουδιού.

Διαβάστε το στο thebest.gr

«Δεν μπορείς να νιώσεις ξανά τα ίδια συναισθήματα. Εγώ τους πρώην μου τους έχω οικογένεια πια», είπε η Σοφία Βόσσου. Στην εκπομπή «Love it» έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και το κίνημα metoo και εξήγησε γιατί δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα στόματα στο χώρο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κάθετη η Σοφία Βόσσου: Επανασύνδεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Ο Χριστός και η Παναγία, δεν είμαστε καλά!

Στην κάμερα της Ιωάννας Μαλέσκου μίλησε η Σοφία Βόσσου σχετικά με το πρόβλημα υγείας, το Μικρούτσικο αλλά και τις κακοποιήσεις στο τραγούδι. Στην εκπομπή «Love... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κάθετη η Σοφία Βόσσου: Επανασύνδεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Ο Χριστός και η Παναγία, δεν είμαστε καλά!

Διαβάστε το στο spoilers

Σοφία Βόσσου: "Ερωτική επανασύνδεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Ο Χριστός και η Παναγία"

"Εγώ τους πρώην μου τους έχω οικογένεια πια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο