«Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί μου», φώναζε η γυναίκα που πυροβόλησε άνδρα στο Χαλάνδρι (βίντεο)
16:02 - 11/11/2021
Σε συναγερμό τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου, όταν γυναίκα πυροβόλησε άνδρα σε κεντρικό δρόμο στο Χαλάνδρι. Η δράστις ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν στο σημείο και συνελήφθη. Σε αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το ethnos.gr, η γυναίκα που πυροβόλησε, μέσα από το περιπολικό ακούγεται να φωνάζει «μου απήγαγαν […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαλάνδρι – «Απήγαγαν και βίασαν το παιδί μου» φώναζε η δράστρια
Η γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό στο Χαλάνδρι φώναζε ότι «απήγαγαν και βίασαν το παιδί μου».
Διαβάστε το στο tanea.grΧαλάνδρι: «Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί μου» έλεγε η γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό
«Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί μου» έλεγε η γυναίκα, η οποία πυροβόλησε τον γνωστό οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, την ώρα που οι αστυνομικοί προχωρούσαν στη σύλληψή της. Το λίγων δευτερολέπτων βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το ethnos.gr και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Δείτε το στιγμιότυπο στο 6:50 του παρακάτω βίντεο… Η εικαστικός με καταγωγή από την Αλβανία συνελήφθη το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι. Είχε πυροβολήσει λίγη ώρα νωρίτερα τον 68χρονο γνωστό οφθαλμίατρο, με τον οποίο είχε παλαιότερα σχέση, από την οποία απέκτησαν ένα κορίτσι, που είναι 12 ετών σήμερα. Ο γιατρός είχε πάρει την επιμέλεια του παιδιού και το μεγάλωνε με
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: «Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί μου», φώναζε η γυναίκα που πυροβόλησε
"Λέει ψέματα για βιασμούς", καταγγέλει γειτόνισσα του θύματος
Διαβάστε το στο ekriti.gr