Η Σοφία Βόσσου εξομολογείται: «Εγώ τους πρώην μου τους έχω οικογένεια πια» (βίντεο)

22:28 - 11/11/2021

Για την προσωπική της ζωή καθώς και τον Ανδρέα Μικρούτσικο μίλησε, μέσα σε όλα, η Σοφία Βόσσου σε τηλεοπτική εκπομπή. «Ξεπέρασα το μεγάλο πρόβλημα υγείας, πήρα τα κιλά μου πίσω και ξεκίνησα πάλι τις δραστηριότητες. Έχω καλό γιατροί που περιποιείται το πρόσωπό μου, είμαι 59 χρονών και κάνω πράγματα στο βαθμό που δεν αλλοιώνεται ο άνθρωπος. Επειδή έχω υποφέρει κατανοώ τι σημαίνει να πονάς, είμαι ευλογημένη και τυχερή. Ο καθένας είναι κοντά μας όπως μπορεί, αυτό πρέπει να εκτιμάμε, όχι αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου. Η Σοφία Βόσσου συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η νύχτα είναι ζόρικη, δεν έχουν πει τίποτα για κακοποιήσεις το χώρο του τραγουδιού γιατί φοβούνται. Εγώ δεν έ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις