Κατερίνα Στικούδη: «Την περίοδο της εγκυμοσύνης μου έλεγαν “ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου”»
08:24 - 12/11/2021
Απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Στικούδη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη
To άρθρο Κατερίνα Στικούδη: «Την περίοδο της εγκυμοσύνης μου έλεγαν “ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Στικούδη: Mου έλεγαν ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου (Βίντεο)
Η Κατερίνα Στικούδη εκμυστηρεύτηκε ένα περιστατικό από την περίοδο της εγκυμοσύνης. «Μου έλεγαν "ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου"»
Διαβάστε το στο Κατερίνα Στικούδη: Μου έγραφαν όσο ήμουν έγκυος «ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου»
H Κατερίνα Στικούδη που έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν τρεις εβδομάδες περίπου, τόνισε πως η απόκτηση ενός παιδιού με τον σύζυγό της ήταν μια καθαρά συνειδητή επιλογή ενώ σε άλλο σημείο μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε την περίοδο της εγκυμοσύνης της. «Κάποια στιγμή άρχισα να έχω κάποιες εκλάμψεις. Έπιανα τη γάτα μας […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Στικούδη: «Την περίοδο της εγκυμοσύνης μου έλεγαν ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου»
"Δε μπορεί στην εποχή μας να ακούγονται άσχημα σχόλια από γυναίκα σε γυναίκα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr