Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Γίνεται επίθεση απέναντί μου που δεν μου αρμόζει»

11:32 - 12/11/2021

Όλα όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την Βίκυ Καγιά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έφτασαν στα αφτιά της παρουσιάστριας του DWTS […] The post Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Γίνεται επίθεση απέναντί μου που δεν μου αρμόζει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γίνεται μία επίθεση που δεν μου αξίζει (Βίντεο)

Η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχει γίνει λίγο κουραστικό, γίνεται μία επίθεση που δεν μου αξίζει» - «Προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Δε ξέρω τι να σας πω ειλικρινά»

Διαβάστε το στο

Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Γίνεται πια απέναντί μου μια επίθεση η οποία δεν μου αρμόζει και δεν μου αξίζει»

Η Βίκυ Καγιά απάντησε και δεν μάσησε τα λόγια της...

Διαβάστε το στο

Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γίνεται επίθεση απέναντί μου που δεν μου αρμόζει

Για όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το πρόσωπό της στη συνέντευξή που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου απάντησε η Βίκυ Καγιά. «Ποιοι είναι οι όλοι που ξέρουν την αλήθεια; Είναι κουραστικό γιατί προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ρωτήστε την ίδια. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν ανταλλάξαμε κακή κουβέντα, δεν υπήρξε ποτέ άσχημο κλίμα, δεν ξέρω τι να σας πω ειλικρινά» είπε. Υπενθυμίζουμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε πει: «Γιατί με ρωτάτε; Αφού ξέρετε ποια είναι η αλήθεια. Κλείνω ένα θέμα που δεν δημιούργησα και ποτέ δεν με αφορούσε. Επί επαγγελματικού με πλήγωσε το θέμα του GNTM, επί προσωπικού δεν κρατάω κακίες μπαίνω στη θέση του άλλου, γιατί μπορεί να φερθούμε με τρόπο που δεν θ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Με πήρε ποτέ τηλέφωνο και δεν της το σήκωσα;»

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» η Βίκυ Καγιά, η οποία κλήθηκε να απαντήσει στις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη φημολογούμενη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι σαν να γίνεται πια απέναντί μου μια επίθεση η οποία δεν μου αρμόζει

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show” βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αναφέρθηκε στην φημολογούμενη κόντρα της με την Βίκυ Καγιά στο GNTM.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχει γίνει λίγο κουραστικό, γίνεται μία επίθεση που δεν μου αξίζει»

Μετά την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο The 2Night Show, η κάμερα του Πρωινού και ο To άρθρο Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχει γίνει λίγο κουραστικό, γίνεται μία επίθεση που δεν μου αξίζει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Καγιά για Παπαγεωργίου: Γίνεται μια επίθεση απέναντί μου που δεν μου αρμόζει

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γίνεται επίθεση απέναντί μου που δεν μου αρμόζει

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία και απάντησε για την κόντρα της με την Βίκυ Καγιά. «Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Δεν είπα ότι έχω πρόβλημα. Ζούμε σε μια μικρή χώρα και σε έναν μικρό χώρο και γιατί με ρωτάτε, αφού όλοι ξέρετε την αλήθεια. Άντεχα και…

Διαβάστε το στο news.gr

Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν τσακωθήκαμε ποτέ – Είναι σα να γίνεται απέναντί μου μια επίθεση

Βίκυ Καγιά: Απαντάει στα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - "Είναι σαν να γίνεται πια απέναντί μου μια επίθεση η οποία δεν μου αρμόζει"

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Καγιά για Παπαγεωργίου: «Έχει γίνει λίγο κουραστικό, γίνεται μία επίθεση που δεν μου αξίζει»

Η κόντρα συνεχίζεται

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Καγιά για Παπαγεωργίου: "Γίνεται επίθεση απέναντί μου που δεν μου αρμόζει"

"Ποιο περιθώριο χρειάζεται για να μιλήσει κάποιος σε κάποιον;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο