Σάκκαρη: «Πολύ περήφανη που είμαι η πρώτη Ελληνίδα που βρίσκεται στο top 10»
14:20 - 12/11/2021
Σάκκαρη: «Πολύ περήφανη που είμαι η πρώτη Ελληνίδα που βρίσκεται στο top 10»
12/11/2021
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο στους τελικούς της WTA, επικρατώντας εύκολα της Ίγκα Σβιόντεκ και μάλιστα, για τρίτη συνεχόμενη φορά φέτος.
Η Ελληνίδα τενίστρια έδειξε την απαραίτητη σταθερότητα, υπό δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες (υψόμετρο) απέναντι στην Πολωνή, η οποία δεν κατάφερε αρχικά να ακολουθήσει τον ρυθμό της Σάκκαρη, αλλά και να προσαρμοστεί στο παιχνίδι.
"Ήταν πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Σβιόντεκ", είπε η Σάκκαρη. "Και τις τρεις φορές που έπαιξα απέναντί της ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου που είχα κάνει στη σεζόν
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σάκκαρη: «Περήφανη που εκπροσωπώ την Ελλάδα στα WTA Finals»
Μαρία Σάκκαρη: Η 26χρονη τενίστρια πραγματοποίησε εντυπωσιακή πρεμιέρα στην παρθενική της παρουσία στα WTA Finals, δηλώνοντας περήφανη που εκπροσωπεί την…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣάκκαρη: «Περήφανη που είμαι η πρώτη Ελληνίδα στο Top–10»
Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στη νίκη με 2-0 σετ, κόντρα στην Ίνγκα Σβιόντεκ, αλλά και την παρουσία της στην κορυφαία 10άδα του κόσμου. Αναλυτικά οι δηλώσεις της: Για την αναμέτρηση κόντρα στην Σβιόντεκ και τη νίκη της:“Ήταν πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Σβιόντεκ. Και τις τρεις φορές που έπαιξα απέναντί της ήταν από […]
The post Σάκκαρη: «Περήφανη που είμαι η πρώτη Ελληνίδα στο Top–10» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΣάκκαρη: “Είμαι πολύ περήφανη που είμαι η πρώτη Ελληνίδα που βρίσκεται στο Top 10”
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη νίκη της απέναντι στην Σβιόντεκ, αλλά και για την παρουσία της στο Top-10 τονίζοντας ότι είναι περήφανη για όσα έχει πετύχει. Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο στους τελικούς της WTA επικρατώντας εύκολα της Ίγκα Σβιόντεκ και μάλιστα για 3η συνεχόμενη φορά φέτος. Η Ελληνίδα τενίστρια έδειξε την απαραίτητη σταθερότητα, […]
The post Σάκκαρη: “Είμαι πολύ περήφανη που είμαι η πρώτη Ελληνίδα που βρίσκεται στο Top 10” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr