Χαλάνδρι: «Άρπαξε και βίαζε την κόρη μου», φώναζε η 49χρονη πριν πάει στον ανακριτή

14:26 - 12/11/2021

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για πέντε βαρύτατα αδικήματα στην 49χρονη εικαστικό, η οποία πυροβόλησε την Πέμπτη (11/11) στο Χαλάνδρι τον γνωστό γιατρό. Η 49χρονη που έστησε καρτέρι στην πυλωτή του σπιτιού του 68χρονου και τον πυροβόλησε τουλάχιστον 5 φορές, με τον άτυχο γιατρό να έχει μαζί του την 12χρονη κόρη τους. Η κατηγορούμενη, το μεσημέρι της Παρασκευής, οδηγήθηκε στην Ευελπίδων και μπαίνοντας στο γραφείο του ανακριτή φώναξε: «Άρπαξε επί πέντε χρόνια και βίαζε την κόρη μου και ο εισαγγελέας ανηλίκων δεν έκανε τίποτα. Στις 10 ήμουν στον υπουργό Δικαιοσύνης και έκανα αναφορά». Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Άρπαξε επί πέντε χρόνια και βίαζε την κόρη μου» υποστήριξε η 49χρονη εικαστικός για τον οφθαλμίατρο

Σημειώνεται ότι η 49χρονη που πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι βρίσκεται αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες

Διαβάστε το στο

«Άρπαξε επί πέντε χρόνια και βίαζε την κόρη μου» υποστήριξε η 49χρονη εικαστικός για τον οφθαλμίατρο

Σημειώνεται ότι η 49χρονη που πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι βρίσκεται αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες

Διαβάστε το στο tovima

Χαλάνδρι: «Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα!» φώναζε η 49χρονη βγαίνοντας από τον ανακριτή!

Η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε χθες (11/11) τον 68χρονο στο Χαλάνδρι, βγαίνοντας από τον ανακριτή εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τον οφθαλμίατρο. «Εσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Εσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας