Τσιτσιπάς: «Έχω ακόμη μία μικρή ενόχληση»

17:12 - 12/11/2021

Δύο ημέρες πριν την έναρξη των τελικών του ATP, στο Τορίνο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον αγκώνα, που τον υποχρέωσε να αποσυρθεί πρόωρα από το τουρνουά Masters του Παρισιού, υπογράμμισε όμως ότι αισθάνεται καλύτερα. ...

Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς πριν το ATP Finals: «Έχω ακόμη μία μικρή ενόχληση»

Δύο ημέρες πριν την έναρξη του ATP Finals στο Τορίνο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον αγκώνα, που τον υποχρέωσε να αποσυρθεί πρόωρα από το τουρνουά Masters του Παρισιού.  «Εδώ και δύο ημέρες, προπονούμαι με μία μικρή ενόχληση, αλλά αισθάνομαι καλύτερα απ’ ό,τι πριν 5-6 ημέρες. Πάει καλά και ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς πριν το ATP Finals: «Έχω ακόμη μία μικρή ενόχληση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τσιτσιπάς: «Έχω ακόμη μία μικρή ενόχληση, αλλά αισθάνομαι καλύτερα»

Δύο ημέρες πριν την έναρξη των τελικών του ATP, στο Τορίνο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον αγκώνα...

Διαβάστε το στο Zougla

Τσιτσιπάς: «Έχω ακόμη μία μικρή ενόχληση»

Δύο ημέρες πριν την έναρξη των τελικών του ATP, στο Τορίνο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον αγκώνα, που τον υποχρέωσε να αποσυρθεί πρόωρα από το τουρνουά Masters του Παρισιού, υπογράμμισε όμως ότι αισθάνεται [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ real.gr

Αυτό είναι το πιο υγιεινό φρούτο του κόσμου, σύμφωνα με ερευνητές

Χαρακόπουλος: Η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να παραμείνει υπηρέτης του ανθρώπου

Ιταλός ΥΠΕΞ για τις ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο: «Απαράδεκτα τα όσα συμβαίνουν»

Κυψέλη: Ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο αδερφών που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Χειροπέδες σε υποδιευθυντή ΔΟΥ, ελεγκτές, υπάλληλο και λογιστή

Ζέσταμα κινητήρα όταν έχει κρύο: Μύθος ή αλήθεια;