Γιώργος Αγγελόπουλος: «Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να είμαι ο Bachelor»

23:32 - 12/11/2021

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος τη νύχτα της Παρασκευής στο πλατό του After Dark στον OPEN. Ο […] The post Γιώργος Αγγελόπουλος: «Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να είμαι ο Bachelor» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Αγγελόπουλος – «Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να είμαι ο Bachelor»

Δείτε όσα είπε...

Διαβάστε το στο

Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να είμαι ο Bachelor

Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN, ο Θέμης Γεωργαντάς έφερε στην παρέα του «After Dark» τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστό σε όλους και ως Ντάνο. Ο Γιώργος αποκαλύπτει στον Θέμη το πλήθος των προτάσεων που δέχτηκε μετά τη νίκη του στο Survivor, τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να ακολουθήσει την υποκριτική, αλλά και για ποιο λόγο δεν τον έχουμε δει ακόμα στη τηλεόραση αυτή τη σεζόν. Επίσης, μιλά για την εφηβεία του που τελείωσε νωρίς, όταν έχασε τον πατέρα του, τη σχέση του με τη θρησκεία, αλλά και την ίδρυση του «Φύλακα Άγγελου», που πλέον αποτελεί μεγάλο μέρος της ζωής του. Τέλος, πριν οδηγηθεί στο εξομολογητήριο, όπου θα απαντήσει τις πικάντικες ερωτήσεις του Θέμη, αποκαλύπτει γ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Αγγελόπουλος: Γιατί είπε “όχι” στο να γίνει ο πρώτος Έλληνας Bachelor;

Καλεσμένος στο "After Dark" βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μίλησε για την πρόταση που είχε δεχθεί να γίνει ο πρώτος Έλληνας "Bachelor".

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να είμαι ο Bachelor" (video)

"Καταπέλτης" με το... γάντι

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο