Γιώργος Αγγελόπουλος: Το Survivor, ο θάνατος του πατέρα του και η πρόταση για το Bachelor
01:52 - 13/11/2021
Καλεσμένος στο After Dark βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του πρώτου Survivor του ΣΚΑΙ, μίλησε
To άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος: Το Survivor, ο θάνατος του πατέρα του και η πρόταση για το Bachelor δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει για τον θάνατο του πατέρα του που του άλλαξε τη ζωή
«Δεν κάνω σχέδια, κάνω όνειρα και ναι τα παιδιά είναι στα όνειρά μου. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά πολύ τα παιδιά», λέει ο πρώην νικητής του Survivor
Διαβάστε το στο Ο Ντάνος μίλησε πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα του αλλά και την πρόταση για το The Bachelor!
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά από καιρό έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη, επιλέγοντας τον Θέμη Γεωργαντά και το After Dark για να μιλήσει! Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιώργος Αγγελόπουλος: Ο θάνατος του πατέρα του που τον στιγμάτισε, η πρόταση του Bachelor που απέρριψε και τα σχέδια για τον γάμο [βίντεο]
Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά από καιρό έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη, επιλέγοντας τον Θέμη Γεωργαντά και το After Dark για να μιλήσει. «Μετά το Survivor, το ένα έφερε το άλλο. Νομίζω ότι διατηρήθηκε το πιο σημαντικό αυτής της νίκης, η επικοινωνία με τον κόσμο. Αυτό το θεωρώ έπαθλο της νίκης....
The post Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο θάνατος του πατέρα του που τον στιγμάτισε, η πρόταση του Bachelor που απέρριψε και τα σχέδια για τον γάμο [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grO Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά ανοιχτά για την τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε για το "The Bachelor"
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε από τον ΑΝΤ1
Διαβάστε το στο thetoc.grΓιώργος Αγγελόπουλος: Με τον θάνατο του πατέρα μου σταμάτησε για μένα η εφηβεία
Δείτε όσα δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά και το «After Dark», όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του πατέρα του. Όπως είπε, εξαιτίας του θανάτου του, η εφηβεία του τελείωσε νωρίς, αφού «κάθε απώλεια σου αλλάζει τη ζωή». «Αναγκάστηκα να μάθω στον εαυτό μου περισσότερα πράγματα, να ενωθούμε και περισσότερο με την οικογένειά μου. Όταν υπάρχει μια τέτοια απώλεια, σίγουρα αυτό που αισθανόμουν δεν έδινε καμία λύση. Από τη στιγμή που είπα πως δεν θα περιοριστώ στα συναισθήματα, ενεργοποιήθηκα περισσότερα και σαν άνθρωπος. Σταμάτησε για μένα η εφηβεία τότε. Και ο ρόλος της μάνας άλλαξε, όπως και του αδερφού μου, από τη στι
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΓιώργος Αγγελόπουλος: Ο θάνατος που του άλλαξε τη ζωή
Γιώργος Αγγελόπουλος: Από τη στιγμή που αποφάσισα πως δεν θα μείνω στα συναισθήματα, άρχισα να ενεργοποιούμαι περισσότερο και σαν άνθρωπος.
Διαβάστε το στο pagenews.grΓιώργος Αγγελόπουλος: Συγκλονίζει μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του (VIDEO)
Καλεσμένος στην εκπομπή “After Dark” του OPEN ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα. Για τον θάνατο του...
The post Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκλονίζει μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr