Γιώργος Αγγελόπουλος για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Έχω γνωρίσει τα παιδιά της, είναι άξια μάνα»
09:24 - 13/11/2021
Για τη γνωριμία του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος καλεσμένος στο After Dark
To άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Έχω γνωρίσει τα παιδιά της, είναι άξια μάνα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι πολύ άξια μάνα, έχω γνωρίσει τα παιδιά της»
Καλεσμένος στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο όποιος μίλησε μεταξύ άλλων...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιώργος Αγγελόπουλος: «Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι πολύ άξια μάνα, έχω γνωρίσει τα παιδιά της»
Καλεσμένος στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο όποιος μίλησε μεταξύ άλλων για τη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Αγγελόπουλος: Γνώρισα και τα μικρά παιδιά της Ντορέττας, είναι πολύ άξια μητέρα
Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά ήταν χθες το βράδυ ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε και στην Ντορέττα Παπαδημητρίου. Για τη γνωριμία του με...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Γνώρισα και τα μικρά παιδιά της Ντορέττας, είναι πολύ άξια μητέρα
Διαβάστε το στο spoilers