Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Big Brother

10:10 - 13/11/2021

Άλλο ένα live του «Big Brother» παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι πέντε υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Big Brother

Άλλο ένα live του «Big Brother» παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής...

Διαβάστε το στο Zougla

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε (βίντεο)

Για ακόμα ένα Σαββατόβραδο, προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες το J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Το μουσικό σόου προσπάθησε όπως κάθε φορά να κρατήσει την καλύτερη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό με την Μαρία Μπακοδήμου, την Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Βίκυ Σταυροπούλου στην κριτική επιτροπή. Τα ζευγάρια έδωσαν για ακόμα ένα live τον καλύτερο τους εαυτό ενώ σε αυτά ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα, σαν έκπληξη, με την Μαρίνα Πατούλη να συναντάει στη σκηνή τον Στέλιο Διονυσίου. Επίσης, η αντικαταστάτρια της Ιωάννας Τούνη δεν είναι άλλη από την Λάουρα Νάργες η οποία και έκανε το τραγουδιστικό της ντεμπούτο στο πλάι του Νικηφόρου. Στο κλείσιμο της βραδιάς, ωστόσο, κάποιοι θα έπρε

Διαβάστε το στο pronews.gr

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το 8ο live του J2US

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το 8ο live του J2US είναι η Super Κική και ο Γιώργος Βελισσάρης. Η επιστροφή ενός ζευγαριού Από τη λήξη του σόου και μέχρι την Τετάρτη το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει ένα ζευγάρι που αποχώρησε σε προηγούμενο live. Ένα από τα 6 θα επιστρέψει στο πλατό του […] The post Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το 8ο live του J2US appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»