Γιώργος Τσαλίκης για Γκουντάρα – Κάκκαβα «Δεν έστειλαν κανένα μήνυμα, δε νιώθουν να ζητήσουν μία συγγνώμη»
11:50 - 13/11/2021
Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι και στον Ιορδάνη Παπακυριακού κι απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον Γρηγόρη Γκουντάρα […]
The post Γιώργος Τσαλίκης για Γκουντάρα – Κάκκαβα «Δεν έστειλαν κανένα μήνυμα, δε νιώθουν να ζητήσουν μία συγγνώμη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσαλίκης για Γκουντάρα - Κάκκαβα: Δεν έστειλαν κανένα μήνυμα, δε νιώθουν να ζητήσουν μία συγγνώμη
Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε νέες δηλώσεις για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του, για το νέο μαγαζί που εμφανίζεται, ποιο τραγούδι του έγινε επιτυχία αλλά και για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα. «Δεν έχω κακία με κανέναν άνθρωπο. Και φυσικά συγχωρώ και φυσικά καταλαβαίνω. Και φυσικά έχω ενσυναίσθηση, το παράπονό μου είναι ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Δεν έστειλαν κανένα μήνυμα, δε νομίζω ότι νιώθουν να ζητήσουν μία συγγνώμη. Θα το είχαν κάνει. Στενοχωριέμαι γενικά όταν αναγκάζομαι να φύγω από το φως και τη δύναμή μου. Στενοχωριέμαι όταν χρειάζεται γενικά να ε
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr