Γλυκά Νερά: Το μήνυμα της Νικολούλη στον συζυγοκτόνο – «Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου» (Video)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικολούλη σε Αναγνωστόπουλο για την εξωσυζυγική σχέση - «Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου, αν την ξέχασες»
«Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ», είπε η δημοσιογράφος
Διαβάστε το στο Αγγελική Νικολούλη σε Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το τρίτο πρόσωπο: «Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου»
Στην δολοφονία της Κάρολαϊν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της. Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά την εισαγγελική πρόταση «φωτιά» για τον συζυγοκτόνο και τα δηλώνει ο ίδιος μέσα από τις φυλακές σχετικά με τα σενάρια τα οποία τον ήθελαν ... Περισσότερα
To άρθρο Αγγελική Νικολούλη σε Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το τρίτο πρόσωπο: «Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γλυκά Νερά: Έξαλλη Νικολούλη κατά Αναγνωστόπουλου – Να σου φρεσκάρω τη μνήμη αγόρι μου
Tο θέμα με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά απασχόλησε το βράδυ της Παρασκευής το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στο Mega. Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στην άρνηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να αναγνωρίσει γυναίκα, με την οποία επικοινωνούσε πριν δολοφονήσει την Καρολάιν και, σύμφωνα με όσα η ίδια είχε πει στην εκπομπή, της ζητούσε να συναντηθούν από κοντά. «Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε συχνά δηλώσεις με απόδοση λόγου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου οι οποίες αναφέρονται και στα όσα αποκάλυψε το Φως στο Τούνελ για τη γυναίκα που διατηρούσε σχέσεις, με τα χειρόγραφα μηνύματα. Αυτό που δηλώνει είναι ότι “ουδέποτε είχα παράλληλη σχέση, δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη γυναίκα και γι’ αυτό έχω ζητ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓλυκά Νερά: Έτσι άδειασε τον συζυγοκτόνο η Νικολούλη – «Να σου φρεσκάρω τη μνήμη αγόρι μου, αν με βλέπεις εκεί που είσαι…» [βίντεο]
Γλυκά Νερά: Στην δολοφονία της Κάρολαϊν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της. Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά την εισαγγελική πρόταση για τον Μπάμπη Αναγνωσυόπουλο και τι δηλώνει ο ίδιος μέσα από τις φυλακές σχετικά...
The post Γλυκά Νερά: Έτσι άδειασε τον συζυγοκτόνο η Νικολούλη – «Να σου φρεσκάρω τη μνήμη αγόρι μου, αν με βλέπεις εκεί που είσαι…» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑγγελική Νικολούλη σε Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το τρίτο πρόσωπο: «Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου»
Στην δολοφονία της Κάρολαϊν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή […]
The post Αγγελική Νικολούλη σε Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το τρίτο πρόσωπο: «Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΝικολούλη σε Αναγνωστόπουλο για το τρίτο πρόσωπο: 'Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου'
Η 'πληρωμένη' απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη στον συζυγοκτόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο
Διαβάστε το στο thetoc.grΝικολούλη σε Αναγνωστόπουλο για το τρίτο πρόσωπο: «Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου»
Στην δολοφονία της Κάρολαϊν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της. Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά την εισαγγελική πρόταση «φωτιά» για τον συζυγοκτόνο και τα όσα δηλώνει ο ίδιος μέσα από τις φυλακές σχετικά με τα σενάρια τα οποία τον […]
Διαβάστε το στο dete.gr