Σάκκαρη: «Καλύτερο δώρο στον εαυτό μου και κύριος παράγοντας της ανόδου μου ο ψυχολόγος»

14:08 - 13/11/2021

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικού και διεκδικεί τον τίτλο της κορυφαίας τενίστριας για την εφετινή σεζόν ! Όμως όπως εξομολογήθηκε η καταξίωση δεν ήρθε εύκολα… «Ήμουν πολύ τυχερή που είχα γονείς σαν τους δικούς μου, αφού επένδυσαν πολύ σε εμένα ενώ δεν είχα καμία υποστήριξη από την ομοσπονδία ή χορηγούς. Ο πατέρας μου […] The post Σάκκαρη: «Καλύτερο δώρο στον εαυτό μου και κύριος παράγοντας της ανόδου μου ο ψυχολόγος» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκκαρη: Το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου είναι ο ψυχολόγος

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο. Η συμμετοχή της στο WTA Finals (ήδη επικράτησε με 2-0 σετ της Σβιόντεκ στην πρεμιέρα) , διοργάνωση που μετέχουν αποκλειστικά οι καλύτερες παίκτριες στον κόσμο, δεν είναι παρά μια επισφράγιση της εξαιρετικής πορείας που διανύει τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, δεν ήρθαν όλα ρόδινα στην καριέρα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας. «Ήμουν πολύ τυχερή που είχα γονείς σαν τους δικούς μου, αφού επένδυσαν πολύ σε εμένα ενώ δεν είχα καμία υποστήριξη από την ομοσπονδία ή χορηγούς. Ο πατέρας μου έδωσε πολλά χρήματα για να παίξω τένις και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για όλα όσα μου προσέφεραν και οι δύο ώστε να πετύχ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων