Νεπάλ: Οι αρχές συνέλαβαν 122 υπηκόους της Κίνας
09:15 - 24/12/2019
Η αστυνομία του Νεπάλ συνέλαβε 122 Κινέζους πολίτες στο πλαίσιο επιχείρησης ευρείας κλίμακας για την καταπολέμηση του εγκλήματος αλλοδαπών που εισέρχονται στη χώρα με τουριστικές βίζες, γνωστοποίησαν αξιωματούχοι.
Σύμφωνα με τον Ουτάμ Σουμπέντι, τον επικεφαλής της αστυνομίας της πρωτεύουσας Κατμαντού, 122 Κινέζοι υπήκοοι, άνδρες και γυναίκες, συνελήφθησαν καθώς τους βαρύνουν υποψίες πως ενέχονται σε εγκληματικές δραστηριότητες.
Οι Κινέζοι θεωρούνται ύποπτοι κυρίως για κυβερνοεπιθέσεις και χάκινγκ σε αυτόματα μηχανήματα τραπεζικών συναλλαγών στο Νεπάλ, διευκρίνισε ο Σουμπέντι. Πρόσθεσε πως κατασχέθηκαν τα διαβατήριά τους και φορητοί υπολογιστές και τόνισε πως αυτή είναι "η πρώτη φορά που τίθεντ
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr