Ξέσπασε ο Γκαρσία: «Μπουκάλια, πέτρες και πίεση στους διαιτητές από τον Ολυμπιακό»

17:28 - 13/11/2021

Ξέσπασε ο Γκαρσία: «Μπουκάλια, πέτρες και πίεση στους διαιτητές από τον Ολυμπιακό» 13/11/2021 Για την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό αλλά και την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ματς της πρεμιέρας μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία, κάνοντας λόγο για συνθήκες... με μπουκάλια, πέτρες και πίεση στους διαιτητές! Μιλώντας για την ισοπαλία απέναντι στον Πανσερραϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β σημείωσε πως: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα και τους παίκτες, μείναμε στο πλάνο μας, παίξαμε σύμφωνα με αυτό. Η φάση του τέρματος που δεχτήκαμε, έγινε από δικό μας λάθος αλλά θα πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου... Έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί και πιο αποτελεσματικοί για ν

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάμπλο Γκαρσία: Μπουκάλια, πέτρες και πίεση στους διαιτητές από τον Ολυμπιακό

Χωρίς νίκη στη Super League 2 παρέμεινε ο ΠΑΟΚ Β’ μετά το 1-1 με τον Πανσερραϊκό εντός έδρας, αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του δεν αναφέρθηκε μόνο σε αυτό, αλλά και στην ήττα από τον Ολυμπιακό Β’, εκτός έδρας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ένα ματς για το οποίο ο Ουρουγουανός προπονητής εξέφρασε παράπονα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε. Ο ΠΑΟΚ Β’ υποδέχθηκε τον Πανσερραϊκό και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία (1-1), με τον Γκαρσία να τονίζει στις δηλώσεις του μετά τη λήξη ότι «είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα και τους παίκτες, μείναμε στο πλάνο μας, παίξαμε σύμφωνα με αυτό. Η φάση του τέρματος που δεχτήκαμε, έγινε από δι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)