Μπεκατώρου: «Η φωνή μου ενώθηκε με τις φωνές όλων όσων έχουν κακοποιηθεί» (vid)
17:44 - 13/11/2021
Τι είπε η Σοφία Μπεκατώρου για όλο αυτό το διάστημα μετά την αποκάλυψη που έκανε ότι υπέστη βιασμό Στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου φιλοξενήθηκε η Σοφία Μπεκατώρου η οποία στην…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Μπεκατώρου: Η φωνή μου ενώθηκε με τις φωνές όλων όσων έχουν κακοποιηθεί
«Δεν είχα καμία προσδοκία όταν βγήκα να μιλήσω, οπότε όλα αυτά που έχουν συμβεί με ευχαριστούν», είπε η αθλήτρια που άνοιξε το χορό για πολλές αποκαλύψεις
Διαβάστε το στο Μπεκατώρου: Η φωνή μου ενώθηκε με τις φωνές όλων όσων έχουν κακοποιηθεί – Είναι μία νίκη όλων μας
Kαλεσμένη στην εκπομπή «Τι λες Τώρα» βρέθηκε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, η γυναίκα που ξεκίνησε το ελληνικό #metoo περίπου ένα χρόνο μετά από τη δημόσια καταγγελία της για τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε στο παρελθόν, από μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. «Δώσατε φωνή με τη φωνή σας σε πάρα πολλούς ανθρώπους», είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην κ. Μπεκατώρου λέγοντας της ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη γενναιότητα που έχει επιδείξει και σαν αθλήτρια, άλλα και σαν γυναίκα. «Είμαι πολύ συγκινημένη που έχει περάσει ένας χρόνος. Η φωνή μου ενώθηκε με τις φωνές όλων όσων έχουν κακοποιηθεί, όλων όσων έχουν υποστεί τραύμα και για πολλά χρόνια δεν μπορούσαν να το εκφράσουν. Είναι μία ν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοφία Μπεκατώρου: 'Έχω δει αλλαγές - Η φωνή μου ενώθηκε με τις φωνές όλων όσων έχουν κακοποιηθεί'
'Η φωνή μου ενώθηκε με τις φωνές όλων όσων έχουν υποστεί τραύμα και για πολλά χρόνια δεν μπορούσαν να το εκφράσουν', δήλωσε η Σοφία Μπεκατώρου
Διαβάστε το στο thetoc.grΜπεκατώρου: Η φωνή μου ενώθηκε με τις φωνές όλων όσων έχουν κακοποιηθεί – Είναι μία νίκη όλων μας
Kαλεσμένη στην εκπομπή «Τι λες Τώρα» βρέθηκε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, η γυναίκα που ξεκίνησε το ελληνικό #metoo περίπου ένα χρόνο μετά από τη δημόσια καταγγελία της για τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε στο παρελθόν, από μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. «Δώσατε φωνή με τη φωνή σας σε πάρα πολλούς ανθρώπους», είπε η Κατερίνα Καραβάτου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣοφία Μπεκατώρου – «Η φωνή μου ενώθηκε με τις φωνές όσων έχουν κακοποιηθεί» (video)
Για τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα;» η Σοφία Μπεκατώρου. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης τόνισε: «Είμαι πολύ συγκινημένη που έχει περάσει...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοφία Μπεκατώρου – «Η φωνή μου ενώθηκε με τις φωνές όσων έχουν κακοποιηθεί» (video)
Διαβάστε το στο spoilersΒΙΝΤΕΟ - Συγκινημένη η Σοφία Μπεκατώρου: «Η φωνή μου ενώθηκε με τις φωνές όλων όσοι έχουν κακοποιηθεί»
ΒΙΝΤΕΟ - Συγκινημένη η Σοφία Μπεκατώρου: «Η φωνή μου ενώθηκε με τις φωνές όλων όσοι έχουν κακοποιηθεί»
13/11/2021
Προσκεκλημένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου «Τι λες τώρα», βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Σοφία Μπεκατώρου.
Η Ολυμπιονίκης που ήταν η πρώτη που μίλησε για την σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε, μίλησε για το κίνημα #Metoo και για την απόφαση της να εξομολογηθεί δημόσια την εμπειρία της.
«Είμαι πολύ συγκινημένη που έχει περάσει ένας χρόνος. Η φωνή μου ενώθηκε με τις φωνές όλων όσων έχουν κακοποιηθεί, όλων όσων έχουν υποστεί τραύμα και για πολλά χρόνια δεν μπορούσαν να το εκφράσουν. Είναι μία νίκη όλων μας. Τώρα και με την ψήφιση του νέ
Διαβάστε το στο filathlos.gr