Έχει πάρει φόρα ο ΓΑΠ: «Είμαι υποψήφιος για να αγωνιστούμε για την αλλαγή όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου το ’74»
18:10 - 13/11/2021
«Στόχος μου είναι η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού», σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου στη συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο στην ΕΡΤ1.
Το άρθρο Έχει πάρει φόρα ο ΓΑΠ: «Είμαι υποψήφιος για να αγωνιστούμε για την αλλαγή όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου το ’74» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπανδρέου: «Έθεσα υποψηφιότητα για να αγωνιστούμε για την αλλαγή» – Τι είπε για τα debate
«Στόχος μου είναι η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού», σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου
Διαβάστε το στο Γ. Παπανδρέου: «Είμαι υποψήφιος για να αγωνιστούμε για την αλλαγή, όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974»
Κάλεσμα συμμετοχής σε όλους και ειδικότερα στους νέους, απηύθυνε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου, υποψήφιος για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής, μιλώντας στην ΕΡΤ.
Διαβάστε το στο real.grΠαπανδρέου: «Να αγωνιστούμε για την αλλαγή όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου» (Video)
Κάλεσμα συμμετοχής σε όλους απηύθυνε ο υποψήφιος για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην ΕΡΤ.
Διαβάστε το στο topontiki.grΠαπανδρέου: Είμαι υποψήφιος για να αγωνιστούμε για την αλλαγή, όπως ο Ανδρέας το 1974
Σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες, ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής κράτησε σαφείς αποστάσεις από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, για να προσθέσει ότι «εμείς βλέπουμε μπροστά, στόχος μας να πάμε τη χώρα μπροστά»
The post Παπανδρέου: Είμαι υποψήφιος για να αγωνιστούμε για την αλλαγή, όπως ο Ανδρέας το 1974 appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.gr